Funeralii nationale pentru DOINA CORNEA !

0 have signed. Let’s get to 7,500!

Parlamentul Romaniei
Camera Deputatilor si Senatul

Guvernul Romaniei

Ministerul Culturii, Identitatii nationale si Memoriei
Ministerul Apararii Nationale

Domnule Presedinte al Senatului, Domnule Presedinte al Camerei Deputatilor, doamna Prim-Ministru, domnilor Ministri, doamnelor, domnilor,

La trecerea in Eternitate a exceptionalei Doina Cornea, se cuvine ca, in semn de omagiu si recunoastere a meritelor pe care le au avut de-a lungul anilor aceia care in anii negrii ai comunismului, prin jertfa lor au tinut Romania pe harta lumii - sa fie organizate potrivit Legii nr. 75/1994, funeralii nationale si macar o zi de doliu national luni 7 mai a.c. cand are loc inmormantarea la Cluj-Napoca.

Va solicitam aceasta, daca nu ati luat deja initiativa, tinand seama si de faptul ca Doina Cornea a fost si membru al Consiliului Frontului Salvarii Nationale entitate care a guvernat Romania, chiar daca luptatoarea pentru democratie si drepturile omului s-a retras peste doar cateva zile din acest for.

In asteptarea unei reactii oficiale remarcabile, in locul unui raspuns formal,

Semnatari:

Fundatia Corneliu Coposu
Asociatia 21 Decembrie 1989
Seniorii Ligii Studentilor

Miscarea pentru Regat si Coroana

Dan Grigore
Ionut Gherasim
Doru Maries
Tudor Dunca
Alexandru Gussi
Costin Borc
Ionut Matei
Antonie Popescu
Liviu Hagea

(Lista deschisa de semnaturi)

Today: Antonie is counting on you

Antonie Popescu needs your help with “Guvernul Romaniei: Funeralii nationale pentru DOINA CORNEA !”. Join Antonie and 6,571 supporters today.