General Prosecutor of Russia General Yuri Chaika. We demand a fair investigation and Punishment of Slanderer and cruel animal hater Anatoly Vaganov

0 have signed. Let’s get to 500!

.English translation below the Russian text.

Очень сложно и опасно быть защитником животных в жестокой России.

Правоохранительные органы чаще всего становятся на сторону тех, кто варварски и садистски относится к бездомным животных.   Известного Российского зоозащитника Алексея Тихомирова и его жену, освобождавших кошек, замурованных на мучительную и долгую смерть без еды и воды в подвалах жилых домов в Москве напал житель дома Анатолий Ваганов с несколькими другими ненавистниками животных. Инцидент произошел в начале декабря 2017 года, когда Алексей приехал помочь жительнице того же дома открыть подвал, в котором оказались замурованы местные бездомные коты.  Алексей Тихомиров в порядке самозащиты пытался оттолкнуть от себя напавших на него местных  варваров. И после этого из за опасности повторного нападения он должен был уехать с этого места. Через несколько дней его попросили приехать к участковому, и там  объявили, что на него заведено уголовное дело по статье 119 часть первая «угроза убийством». Это клеветническое заявление на Алексея было написано Анатолием Вагановым, который по свидетельству многих его соседей по дому ведёт себя постоянно агрессивно, по хамски по отношению к другим  людям и является жестоким ненавистником животных.. Дознаватель Алексей Леденев из ОВД "Вешняки" очень сильно сократил  показания свидетелей Алексея Тихомирова, а потом сказал, что им не доверяет . И что у него уже готов обвинительный акт. Дознаватель оказывал на Алексея  давление, говорил, что в Перовском суде шансов на оправдательный приговор нет, потому что сверху распоряжение: оправдательных приговоров не давать. Начальник так сказал: "Оправдательный приговор – это плевок мне в лицо". https://www.svoboda.org/a/29172864.html

Позор Начальнику ОВД Вишняки Полковнику Максиму Ванд и его следователю Алексею Леденёву за их недобросовестное отношению к делу и поддержку клеветника, ненавистника животных и жестокого ненавистника животных Анатолия Ваганова.

Генеральный Прокурор Генерал Юрий Чайка. Мы требуем вашего личного вмешательства в дело защитника Алексея Тихомирова , наказания клеветников и сотрудников ОВД Вишняки , которые недобросовестно провели следствие.

General Prosecutor of Russia General Yuri Chaika.  We demand a fair investigation and Punishment of  Slanderer  and  cruel animal hater Anatoly Vaganov
It is very difficult and dangerous to be a defender of animals in cruel Russia.
Law enforcement agencies are more likely to be on the side of those who are barbarous and sadistic to stray animals.   The famous Russian Animal defender Alexei Tikhomirov and his wife  were  attacked by resident of the House Anatoly Vaganov with several other Animal  haters when they tried to liberate cats, immured  by order of local officials on a painful and long death without food and water in the basement of building . The incident occurred in  2017, when Alexey came to help the  resident  of the same house to open a basement, which was bricked for  local homeless cats.  Alexey Tikhomirov in self-defense tried to repel the attacking local animal haters.  After that, he had to leave this place, because of the danger of repeated attack. A few days later he was asked to come to the local Department of the Internal Affairs  and there it announced that he had a criminal case under article 119 Part One "death threat". This defamatory statement on Alexey was written by Anatoly Vaganov.  Interrogator Alexei Ledenev from local Department of the Internal Affairs "Veshnyaki " very much shortened  testimony of witnesses supporting Alexei Tikhomirov and then said, that he didn't  trust them. And then  he said he had an indictment ready. Interrogator exerted pressure on Alexey. He said, that there was no chance of acquittal in  Perovsky , because of the top  order not to give acquittals verdicts . The chief said, "The acquittal is spit in my face." Https://www.svoboda.org/a/29172864.html
Disgrace to the head of local Department of the Internal Affairs Vishnjaki Colonel Maxim Wand and his investigator Alexei Ledenjov for their unfair attitude to the case and support  of slanderers, haters of animals and criminal person Anatoly Vaganov.
General Prosecutor General Yuri Chaika. We demand your personal intervention in the case of defender Alexei Tikhomirov, punishment of detractors and  senior employees of local Department of the Internal Affairs Vishnjaki, who had carried out the investigation in a bad faith.

Today: International Animal Protection is counting on you

International Animal Protection needs your help with “General: Punishment for slanderers, sadists, and cruel animal haters.”. Join International Animal Protection and 485 supporters today.