Milli Sporcuların Burslarına Dokunmayın. Alın terimizin karşılığıdır o burslar.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları arasından seçilen Milli sporcular olarak  Ulusal ve Uluslararası platformlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışmaktayız. Üniversitede lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi alırken devletimizin vermiş olduğu 'Milli Sporcu Bursu' bütün sporcuların maddi ve manevi olarak destekçisi olmuştur. 2017-2018 eğitim-öğretim yılında resmi gazeteden ve resmi bir siteden yayınlanmadan bazı kriterler değiştirilmiştir. Bu durumdan kimsenin haberi olmamıştır ve ortada somut olarak hiçbir beyan yoktur. Belli bir düzenlemeye gidilmeli ise bile Türkiye Cumhuriyetine madalya kazandırıp bayrağımızı göndere çektiren sporcuların bu hakkını elinden alınmasını istemiyoruz.  Sporumuzu  geliştirmek  ve okullarımızda okumak için kullandığımız bu bursa ihtiyacımız var.

Bugün Hüseyin Aykan imzanı bekliyor!

Hüseyin Aykan KURUCAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gençlik Spor Bakanlığı : Milli Sporcuların Burslarına Dokunmayın. Alın terimizin karşılığıdır o burslar.». Hüseyin Aykan ve imza atan diğer 149 kişiye katıl.