FORBY PELSIMPORT!

FORBY PELSIMPORT!

0 have signed. Let’s get to 25,000!
At 25,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!
NOAH -for dyrs rettigheter started this petition to Statsministerens kontor, Norge

Nesten 300 000 har signert NOAHs underskriftskampanje for forbud mot pelsdyroppdrett i Norge! Nå som kampen er vunnet, trenger vi din hjelp til å få importforbud mot pels!

I 2019 vedtok Stortinget loven om forbud mot pelsdyroppdrett – og det vil fra 2025 bli slutt på rev og mink i trange bur. Et naturlig neste steg nå er å vedta forbud mot import av pelsprodukter, slik at Norge heller ikke bidrar til at dyr lider i pelsdyroppdrett i andre land.

Allerede har samtlige av norske motemagasiner i samarbeid med NOAH, sagt nei til å vise pels i sine magasiner, og Oslo Fashion Week ble verdens første pelsfrie moteuke allerede i 2010. Over 200 norske moteaktører og 200 kulturpersonligheter har signert NOAHs kampanje mot pels, og hundrevis av butikker er på NOAHs pelsfrie liste.

India innførte i 2017 et importforbud mot pels, og dette diskuteres nå også i flere land bl.a. UK. Tidligere har byene Sao Paolo, San Francisco og West Hollywood hatt lokale forbud mot import og salg av pels, og i 2018 vedtok California som stat også et forbud. 

Sammen klarte vi å få et forbud mot pelsdyroppdrett i Norge – la oss sammen få på plass et importforbud også! Vis din støtte og signér underskriftskampanjen!

Signer oss NOAHs kampanje for et globalt forbud mot pelsdyroppdrett.

NOAH har jobbet i 30 år for et pelsfritt Norge, støtt vårt arbeid for pelsdyrene ved å bli medlem: www.dyrsrettigheter.no/medlem

0 have signed. Let’s get to 25,000!
At 25,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!