ESKİ BALIKESİR GÖĞÜS HASTALIKLARI HASTANESİ MÜZE OLSUN!.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Balıkesir’in ilk hastanesi olması nedeni ile özel bir öneme sahip olan Göğüs Hastalıkları Hastanesi 9 Haziran 2017 itibarı ile yeni yapılan Atatürk Devlet Hastanesine taşınmıştır.

Tarihi hastanenin bahçesi çam ağaçları ile kaplı olup, tarihi dokusu bozulmadan A bloğun İlimiz de eksikliği duyulan SAĞLIK MÜZESİ ve diğer binaların ise SAĞLIK PERSONELİ’ nin sosyal gereksinimlerinin karşılanması için SOSYAL TESİS olarak düzenlenmesini tarihe, tarihsel yapılara ve kültürel mirasımıza sahip çıkmak olarak değerlendiriyor ve talep ediyoruz. Uygulamanın ülke için de bir örnek oluşturmasını diliyoruz.

Bu kampanya Balıkesir Tabip Odası öncülüğünde İlimizde sağlık iş kolundaki 4 meslek Odası,4 Sendika ve 2 Derneğin katılımı ile kültürel mirası korumak ve sosyal yaşama katkı amacı ile başlatılmıştır.

Bugün necdet imzanı bekliyor!

necdet uçan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ESKİ BALIKESİR GÖĞÜS HASTALIKLARI HASTANESİ MÜZE OLSUN!.». necdet ve imza atan diğer 680 kişiye katıl.