Salvem Aigua Xelida de Tamariu de l'especulació urbanística

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 10.000!


A la cala Aigua Xelida de Tamariu una promotora pretén crear Aiguacel Costa Brava Resort

Un projecte que té com a objectiu la construcció de 33 cases de luxe de dues plantes en una finca de 3,14 hectàrees (31.400 metres quadrats), que actualment és un terreny forestal cobert de pins i alzina i és un dels darrers pulmons verds de la zona. Es tracta d’un projecte de fa 50 anys actualitzat.

L’Ajuntament de Palafrugell va donar-ne el vistiplau el 10 de juliol amb l’aprovació inicial.

La plataforma SOS Costa Brava ha presentat una vintena d'al·legacions al projecte demanant una moratòria per aconseguir un posterior canvi de qualificació. L’Ajuntament de Palafrugell no creu convenient fer-la per por a una demanda judicial que creu que perdria.

Les irregularitats del projecte que vulneren la legislació vigent són evidents i justifiquen la paralització del projecte, segons SOS Costa Brava.

Signeu per donar suport a SOS Costa Brava i aconseguir que l’Ajuntament de Palafrugell suspengui les llicències i la tramitació de tots els instruments de gestió durant un any i no aprovi el projecte i que obri un expedient per estudiar la modificació del planejament i desclassifiqui la part no urbanitzada per tal que deixi de ser sòl urbà no urbanitzat.