Petition Closed

Podpri Obstoj Jazz Cluba Gajo na Letnem Vrtu v Ljubljani

This petition had 4,650 supporters

Društvo Jazz Club Gajo je 15 let uspešno sodelovalo z Društvom slovenskih pisateljev s kulturno in gostinsko ponudbo na njihovem vrtu. S tem so bile uresničene sanje tako za slovenske jazzovske ustvarjalce kot tudi za obiskovalce kluba.

Sodelovanje obeh društev je bilo vsa ta leta zgledno, najemnina redno poravnana, kulturni interes vedno na prvem mestu in veliko predsednikov je z nami vedno našlo najboljše rešitve za vse vpletene.

Trenutno vodstvo pa je pred kratkim nepričakovano preklicalo podaljšanje najema in odklanja pogovore o tem. Očitno med članstvom in trenutnim vodstvom ni poenotenega mnenja glede najemnika vrta, saj se na nas obračajo številni člani Društva slovenskih pisateljev, ki si želijo naših storitev na njihovem vrtu tudi v letu 2018.

Verjamemo, da bo ob tako veliki podpori članstva in obiskovalcev kluba zagotovo prišlo do našega nadaljnjega sodelovanja in da bodo ljubitelji jazza spomladi 2018 spet uživali ob naši ponudbi vrhunske kulture na tem čarobnem vrtu na Tomšičevi 12 v Ljubljani.

Today: Društvo Jazz Club Gajo is counting on you

Društvo Jazz Club Gajo needs your help with “Društvo slovenskih pisateljev : Podprimo Obstoj Jazz Cluba Gajo na letnem vrtu v Ljubljani”. Join Društvo Jazz Club Gajo and 4,649 supporters today.