Petition Closed
Petitioning Kranjčevićeva 8, 52100 Pula Općinski sud u Puli and 2 others

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske: Kaznite počinitelje monstruoznog ubojstva Miška

Supporters

Želimo da državne institucije sprovode zakone Republike Hrvatske!

Letter to
Kranjčevićeva 8, 52100 Pula Općinski sud u Puli
Ilica 61, 10000 Zagreb Hrvatski kinološki savez
Gajeva 30a, 10000 Zagreb Državno odvjetništvo Republike Hrvatske
Poštovani,
šokirani saznanjem o monstruoznom mučenju psa Miška iz Galižani od strane nama nepoznatih osoba, ovim putem urgiramo i molimo da pokrenete sve moguće aktivnosti kako bi se kaznili počinitelji (maksimalnom mogućom kaznom), a sve prema Kaznenom zakonu čl. 205 i 260, te Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira (NN 5/90, 30/90, 47/90 i 29/94), član 30.!

Dodatne informacije o groznim ozljedama možete dobiti od strane dežurnog veterinara pulske Veterinarske stanice gosp. Stjepana Kočara koji je prema informacijama iz medija navedeno kazneno djelo prijavio policiji.

Ovim putem, također Vas molimo da se pokrenu prijeko potrebne aktivnosti kojima bi se cjelokupna javnost educirala o pravima životinja i pravilnom ophođenju prema životinjama, kao i da se zabrani uporaba petardi i svih ostalih pirotehničkih sredstava!

U očekivanju smo Vaše promptne reakcije.

Ana Anić i svi dolje potpisani
.....................................................
ENGLISH VERSION:
Croatian State Prosecution Gajeva 30a, 51000 Zagreb
Pula Municipal Court, Kranjčevićeva 8, 52100 Pula

Dear Sirs,
shocked by the monstrous torture of dog Mishka from Galižan from a group of unknown persons to us, hereby we urge and request you to undertake all possible actions in order to punish the perpetrators, all under the Croatian National Criminal Code Art. 205 and Art.260!

More information about the awful injuries you can get from the veterinary on duty at the Pula Veterinary Station, Mr Stjepan Koncar, who informed the police about the crime, according to information from the media.

We can also ask you to undertake the necessary actions to educate the general public about animal rights and the proper manners of treating animals, as well as to ban the use of firecrackers and other pyrotechnic devices!

In anticipation of your prompt response.

Ana Anic and all the undersigned