Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Dokuz Eylül Üniversitesi

DEÜ'ye Jedi Tapınağı İstiyoruz!

Çok uzun zaman önce çok uzakta olmayan bir yerde...

Dünya üzerinde ve Türkiye de bir çok Jedi var. Fakat bu Jedi'ların en büyük sorunu eğitim alamamaları. Günümüz de yetişen Jedi şövalyeleri giderek azalmakta. Eğitimsiz Padawan'lar gücü kontrol edemedikleri için öfkelerine kapılıp, karanlık tarafa geçiyorlar. Öfke çoğunun ölümüne neden olmaktadır. Yeni Jedi'ların yetişebilmesi için, Jedi'ların birbirini bulması için, Güçte dengeyi bulmak için Jedi Tapınağı istiyoruz! Kurulacak tapınakta Jedi konseyi oluşturulacak, yeni Jedi'lar yetişecek.

Jediizm senkretiktir!

Duygu yoktur, barış vardır.
Cahillik yoktur, bilgi vardır.
Öfke yoktur, huzur vardır.
Kaos yoktur,uyum vardır.
Ölüm yoktur, Güç vardır.

A long time ago in a place not too far away ...

There was lots of Jedi's in the World and in the Turkey too. But the main problem was that Jedi's can't be educated. In our time well educated Jedi knights are decreased day to day. Not educated Padawan's basicly can't control their power and forced to swap to dark side. Anger mostly causes their death. In purpose of educating new Jedi's, the community needs to be together. To control that power, we want Jedi Tamples. There will be a Jedi Council in the tample, and we will train and raise new Jedi's.

Jediism syncretic!

There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony.
There is no death, there is the Force.

İletişim/Contact me: akincagataycaliskan@gmail.com

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Akın Çağatay Çalışkan bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 8.616 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Akın Çağatay imzanı bekliyor!

Akın Çağatay Çalışkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dokuz Eylül Üniversitesi: DEÜ'ye Jedi Tapınağı İstiyoruz!». Akın Çağatay ve imza atan diğer 8.615 kişiye katıl.