Salvem la "Marató de cinema fantàstic i de terror de Cotxeres de Sants"

Salvem la "Marató de cinema fantàstic i de terror de Cotxeres de Sants"

1593 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 2500!
Jordi Moreno ha iniciado esta petición dirigida a Districte de Sants-Montjuïc

Manifest de les entitats del Districte de Sants-Montjuic a favor de la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror

L'ajuntament de Barcelona ens ha fet arribar la seva voluntat que aquest any sigui l'últim any de la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants al·legant que no és cultura.
Des de les entitats del barri defensem que la idea d'un únic tipus de cultura acceptable és una idea feixista que contravé els principis bàsics de la llibertat d’expressió i de creació.
A més, creiem que qualificar com a NO CULTURA un Festival de Cinema que porta 30 anys realitzant-se de forma ininterrompuda és un acte hipòcrita que té com a únic objectiu acabar amb una activitat que a l’actual Ajuntament de Barcelona, capitanejat pel Partit de Barcelona en Comú, li resulta incòmode.
Per aquesta raó demanem el suport de totes les entitats i persones dels districte de Sants-Montjuic, i d’altres districtes de Barcelona, per evitar el tancament de la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants i evitar així que es trepitgin els drets de la ciutadania a expressar-se lliurament i a decidir per si mateix què és cultura i què no ho és.

1593 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 2500!