Kampanya Kapatıldı

Kardeşim Uğur Uzun Süreli Tedavi Edilsin

Bu kampanya 276 destekçiye ulaştı

Kardeşim 7-8 yıldır Bally (Yapıştırıcı Madde) kullanıyor. 18 yaşının üzerinde olduğu için tedavi olmayı kendisinin kabul etmesi gerekiyormuş. Babam'da kardeşim ile ilgili vasi belgesi olmasına rağmen, kardeşimi bir türlü Uzun Süreli tedavi edilebilmesi aldıramadık. Manisa'da 3 hafta gibi bir süre yatırıldı ancak, Denizli'ye geldiği gece tekrar Madde'yi kullanmaya başladı. 2-3 yıldır Denizli'de çok ev değiştirdik, müstakil evlerde kalınmasına rağmen kardeşim olaylar çıkardı...Bize göre kardeşimin uzun süreli bir tedaviye ihtiyacı var. Kısa süreli tedavilerin bir yararı olmuyor.

17 Ocak 2015 günü intihar girişiminde bulunmak üzere bir işhanın 3.cü katında pencereye çıkarak etrafa kuru sıkıntı tabanca ile ateş etmeye başladı. Özel harekat polisleri operasyon yaparak indirdi.

Bu olayla ilgili haberin video linki;

17 Eylül 2016 günü Kira'da kaldığımız ev yandıktan sonra kardeşim Tedavisi için sadece 1 hafta gibi bir süre Denizli Devlet Hastanesi'nde Yatırıldı. 1 hafta sonra çıkarıldı ve kardeşimi kaldığımız pansiyona götüremeyeceğimizden dolayı babam sağlık sorunları olmasına rağmen kardeşimle birlikte mecburen boş bir İnşaat'ta kaldılar. Babam kimsenin canı yanmasın diye sürekli kardeşimin yanında bulunuyordu. Kardeşim cezaevinde ve hastane'de madde kullanmadığı için sorun olmuyor. Madde'yi aldıktan sonra ne yapacağı belli olmuyor. Yeri geldiği zaman bize bile saldırıyor.

Yangından sonra yapılan röportaj;

Babam'ın İnşaat'ta kaldığı zaman yapılan haber;

Kardeşim'in başka bir intihar girişimi;

Sonuç itibari ile kardeşim şuan daha önceki girmediği bir mahkemeye çıkarıldı ve 3 ay 10 gün ceza aldı. Bu bizim için geçici bir durum, kardeşimi tahliye olduktan sonra nereye götürebiliriz. Tedavi olmadığı sürece bir eve götürmemiz doğru değil.

ALLAH'ım düşmanımızın başına vermesin böyle bir durumu, çok şükür bu zamana kadar bir can kaybı yaşamadık. İnşaALLAH bir can kaybıda yaşanmaz. Bunada şükürler olsun beterin beteri var. İsyan etmiyoruz, sabır ile bekliyoruz. Sonumuz hayır olur inşaALLAH.
Kardeşim'in uzun süreli tedavi edilebilmesi için İmza Kampanyamıza katılmanızı ve paylaşmanızı rica ediyorum. Saygılarımla...

ALLAH RAZI OLSUN...

Bugün Hüseyin imzanı bekliyor!

Hüseyin Kış bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «denizli@aile.gov.tr: Kadeşim Uğur Tedavi Edilsin». Hüseyin ve imza atan diğer 275 kişiye katıl.