Petition Closed

Pony riding at the fair must be banned' 'Ponyrijden op de kermis moet verboden worden'

This petition had 2,836 supporters


De Tweede kamer : 'Ponyrijden op de kermis moet verboden worden' 'Pony riding at the fair must be banned' "Pony's are not carousel characters."

"Vandaag de dag kan het niet meer zo zijn  dat pony's rondjes moeten rijden onder het gedreun van luide muziek en het lawaai van andere attracties","Dat staat in schril contrast met de natuurlijke leefomgeving van die dieren."

Het moet afgelopen zijn met het ponyrijden op de kermis. Dat vindt de Dierenbescherming. De pony's zouden op de kermis vreselijk slecht behandeld worden. Zo is het eten en drinken voor de beesten slecht geregeld.

"Daarnaast worden die dieren heel ongelukkig van al die kermismuziek en het luidruchtige gepraat van de bezoekers", "Vaak staan ze ook veel te dicht op elkaar." Daarnaast stuiten controleurs regelmatig op pony's die slecht zijn vastgebonden.

we moeten dit stoppen. dit is pure dierenmishandeling.. AUB deel .. en teken 

"Stop met geld verdienen over de rug van de pony's","Pony's zijn geen carrouselfiguren."Today: Binkies is counting on you

Binkies for Binkies needs your help with “De Tweede kamer : 'Ponyrijden op de kermis moet verboden worden' 'Pony riding at the fair must be banned' "Pony's are not carousel characters."”. Join Binkies and 2,835 supporters today.