Petitioning Curtea Constitutionala a Romaniei

Va rugam sa scoateti in afara legii eutanasia cainilor

De peste 20 de ani cainii sunt ucisi cu salbaticie. In tot acest timp, oamenii au devenit din ce in ce mai agresivi, iar viata noastra a tuturor este afectata de catre cei care ucid animale sau instiga la acte de cruzime fata de ele (infractiune conform art. 324 din Codul Penal)

Letter to
Curtea Constitutionala a Romaniei

Copiii nostri buni, cuminti, iubitori de viata, de natura, de animale sunt pedepsiti pentru ca isi exercita dreptul la compasiune. Au murit deja 3 oameni in timpul campaniilor mass-media, mai nou a bisericii de instigare la uciderea cu salbaticie a animalelor.

Stim cu totii ca absolut niciodata nu a existat o lege care sa oblige detinatorii de caini sa-si sterilizeze cainele, nu a existat sterilizare unitara a cainilor fara stapan la nivelul intregii tari si nici amenzi pentru cei care nu isi sterilizeaza animalul, il maltrateaza sau ucide. Asa incat, nimeni nu are dreptul sa spuna ca ceva care nu s-a aplicat niciodata nu a dat rezultate. (daca aplicam amenzi tuturor celor care maltrateaza sau ucid animalele cu sadism se pot face bani pentru sterilizari, iar foarte multe asociatii deja au sterilizat zeci de mii de caini gratis)

Suntem in secolul 21, intreaga Europa ne arata cu degetul pentru sadismul de care dam dovada si se simt amenintati de noi pentru ca nu suntem in stare sa gestionam o problema simpla in mod uman si eficient, ba mai mult cu fiecare indemn de a ucide nastem monstri cu doua picioare.

Eutanasia este un act medical care se aplica numai animalelor bolnave, care nu mai pot fi vindecate si totodata sufera foarte mult. Eutanasia animalelor sanatoase echivaleaza cu un macel, mai ales ca exista nenumarate dovezi despre modul in care se ucid animalele pentru ca banii de eutanasie sa fie furati.

Nu cerem bani nimanui, pentru ca noi singuri vom atrage asociatii si vom strange fonduri pentru a steriliza toti cainii cu si fara stapan. De altfel, acest lucru s-a intamplat si pana acum.

Avand in vedere cele de mai sus, noi toti, inclusiv parintii care isi doresc sa-si creasca copiii intr-o tara civilizata, lipsita de acte infractionale fata de animale si de iubitorii de animale, va rugam sa declarati eutanasia neconstitutionala, asa cum deja a fost declarata prin decizia CCR nr. 1/2012 si sa indemnati inca o data populatia tarii sa-si respecte semenii normali la minte si la suflet si sa se opreasca actele de violenta asupra lor.

Va multumim.