TAPU ve KADASTRO Müdürlüklerine 1500 kişlik alım neden yapılmıyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bizler;
Emlak ve Emlak Yönetimi
Harita Kadastro Teknikeri ve Harita Mühendisi
Tapu Kadastro
Bölümü Öğrencileri ve Mezunlarıyız. İstihdam alanımız ise Tapu ve Kadastro Müdürlükleridir. Bu üç bölüm toplamı mezun sayımız 50.000 üstündedir. Ve bu mezun sayısı istihdam edilebilmek için bundan sonra ortak hareket edecektir.
  Tapu kadastro müdürlüğüne bütçesi döner sermayeden karşılanmak üzere  1500 personel alımı yapılacağı duyurulmuş, dönemin Çevre Şehircilik Bakanı Sayın Fatma Güldemet Sarı tarafından bu projenin gündeme getirilmesi sonrasında, görev değişiklikleri görülmüş proje askıya alınmış sonrasında ise sendika ve kurum arasında toplu sözleşme yapılmış malesef Sn. Maliye Bakanımız Naci Ağbal tarafından 2017 de memur alımı yönünde tasarrufa gidileceği yönündeki tavrı neticesinde Maliye bakanlığında takılı kalmıştır. Fakat bir çok bölümün sözleşmeli pozisyonunda Maliye Bakanlığınca onayı gerçekleşmektedir.
      Tapu Kadastroda istihdam edilecek kişlerin ücretleri   döner sermayeden karşılanacağından dolayı devletimize hiç bir şekilde külfet getirmeyeceği her kez tarafından bilinen bir gerçektir.
       Ayrıca Tapu Kadastro kurumu Ülkemizde en çok gelir sağlayan kurumların en başında gelmektedir. Fakat bu geliri sağladığı vatandaşın işlemleri, çalışan sayısının yetersizliği bakımdan yeterince iyi hizmet alamamaktadır. 50.000 üstünde kalifiye mezun istihdam olmak ve halka en iyi derecede hizmet vermek için sabırsızlıkla beklemektedir. Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımızın bize sahip çıkmasını bekler,  Sayın Maliye Bakanımızın ise bu projeyi refarandumdan önce onaylamasını 50.000 + sayı ile arzu etmekteyiz.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Sürer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: TAPU ve KADASTRO Müdürlüklerine 1500 kişlik alım neden yapılmıyor.». Mehmet ve imza atan diğer 796 kişiye katıl.