Kampanya Kapatıldı

Rize Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Cumhurbaşkanına Mektup

Bu kampanya 912 destekçiye ulaştı

Sayın cumhurbaşkanımız,
Rize Valisi Sayın Erdoğan BEKTAŞ' ın kamuoyuna duyurduğu eğitim politikaları çerçevesinde gerçekleştirilmesi düşünülen, Rize Anadolu Lisesi'nin kapatılması ve kapanana kadar Rize Ali Metin Kazancı Anadolu Lisesi' ne taşınması ve okulumuzun ortaokula dönüşmesi yönündeki planı içerisinde bizim okulumuzun olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Böyle bir tasarrufun yarardan çok zarar getireceğini düşünüyoruz. Zira Rize Anadolu Lisesi, Rize'nin en köklü Anadolu Lisesi olmakla beraber her zaman, yakın çevrede elde ettiği akademik başarılarıyla ve sosyal-kültürel ve sanatsal faaliyetleriyle öne çıkan; vatanına, milletine bağlı, devletine katkı sağlamayı görev edinen bireyler yetiştiren, Rize’mizin marka değeri haline gelen bir kurum olmuştur. Bir sorunu çözmek için başka yollar yok mudur? Neden biz kurban ediliyoruz? Ayrıca, okulun başka bir mekâna taşınması nedeniyle çok sevdiğimiz öğretmenlerimiz tayin isteyip başka okullara gidecektir. Hem bu durum hem de başka bir okulda eğitim hayatına devam etmemiz psikolojimizi bozacak, konsantrasyonunumuzu kaybettirecek ve 3 nesil kaybolup gidecektir. Hatta bazı arkadaşlarımız bahsedilen diğer okula gidilmesi durumunda okulu bırakacaklarını söylemektedirler. Bütün bu kayıpları kim telafi edecektir? Bu sebeplerden ötürü cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’dan mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.
Saygılarımızla..

Bugün Sena imzanı bekliyor!

Sena Güler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: Rize Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Cumhurbaşkanına Mektup». Sena ve imza atan diğer 911 kişiye katıl.