0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Milli Eğitim Bakanlığı özel veya resmi bütün okul öncesi eğitim kurumlarını düzenli olarak denetlemelidir. Kurumlarda öğretmen olarak görev alan kişiler sadece Lisans mezunu Okul Öncesi Eğitimi almış öğretmenlerden oluşmalıdır.Şuan yapılan uygulamada lise mezunlarının hepsi özel kreşlerde öğretmen olarak görevlendiriliyor.Bunun yanlış olduğunu fark etmek için kaç Alperen hayata veda edecek? Servisler sıkı ve düzenli denetimlerden geçmelidir.Kiralık diplomalar ile kreşler ana okulları ve bakım evleri açılmasının önüne geçilmelidir zira çocuklarımızı emanet ettiğimiz yerler ticarethane konumunda olmamalıdır..TBMM bu konu ile ilgili acilen yasal düzenlemeler yapmalıdır ve MEB gerekli çalışmaları başlatmalıdır. ALPERENlerin ölmesine göz yumulmamalıdır.. Cumhurbaşkanlığının gereğini yapmasını arz ederim

Bugün Mahmut imzanı bekliyor!

Mahmut Orhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: Okulöncesi kurumları ticarethane değil öğretmenleri de okul öncesi eğitimi almış olmalıdır». Mahmut ve imza atan diğer 994 kişiye katıl.