Amatör Liglerde Yaş Kontenjanı Kalksın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

2018 - 2019 Amatör Ligler Futbol Statüsü Açıklandı.

Dünya genelinde uygulanmayan sadece ülkemizde geçerli olan Amatör Liglerde Yaş Kontenjanı uygulaması yüzünden bir çok futbolcu mağdur olmuş durumda 28 yaşında futbolu bırakmak zorunda kalanlar olacak 28 yaşına kadar tek işi futbol olan insanlar evlerini nasıl geçindirecek kimse düşünmüyor TTF İcra Kurulu Başaknı Ali Düşmez beyin almış olduğu karar adeta Türk futboluna vurulmuş hançerdir yıllardır 3.Ligde uygulanan yaş kontenjanı ile hedef üst liglere ve milli takımlara oyuncu vermekti fakat görüyoruz ki bu proje tamamen fiyasko ile sonuçlandı şimdi futbolu meslek haline getirmiş bu işi 3.Liglerde uygulanan yaş kontenjanı nedeni ile amatör liglerde devam ettiren insanların önüne getirmek ile neyin hedeflendiği belli değildir.

Avrupa veya dünyanın hiç bir ülkesinde futbolda yaş kontenjanı diye bir kural yoktur haberlerde görüyoruz 50 veya 55 yaşında halen futbol oynayan insanları futbolda yaş kontenjanı ile işsizlik oranını arttıran bu uygulamadan derhal vazgeçilmesi için tüm yetkili birimleri kararın değiştirilmesi için göreve davet ediyoruz.

Bugün Haydar imzanı bekliyor!

Haydar BULACA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaşkanlığı : Amatör Liglerde Yaş Kontenjanı Kalksın». Haydar ve imza atan diğer 137 kişiye katıl.