TYP ÇALIŞANLARI 4 ARALIK BİZİMDE HAKKIMIZ / LŰTFEN DESTEK OLALIM BİRLİK OLALIM.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

TOPLUM YARARINA PROGRAMDA ÇALIŞANLAR KURSİYER DEĞİL İŞÇİ OLDUĞU YARGITAY 9. HUKUK DAİRESİ ESAS NO: 2017/772, 2017/1321 KARAR NO İLE 09/02/2017 TARİHİNDE BELİRLENMİŞTİR . BUNA RAĞMEN KURSİYER OLARAK NİTELENDİRİLMEKTEYİZ. KAMU KURUMUNUN ÇALIŞANI (YÜKLENİCİ : KAMU KURUMU) OLARAK KAYITLI OLMAMIZA RAĞMEN KADROYA GEÇİŞ YADA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNDEN FAYDALANAMAMAKTAYIZ. BİZİMLE AYNI İŞİ YAPAN ,AYNI EFORU SARFEDEN İŞÇİLERLE EŞDEĞER HAKLARA SAHİP OLMAK İSTİYOR, BU SEBEPLE KADRO YA DA SÜREKLİLİK İLE İLGİLİ BİR ÇALIŞMA BEKLİYORUZ. TOPLUM YARARINA PROGRAM İŞÇİLERİ VE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞU BİNLERCE AİLE ÜYESİ İÇİN MEMNUN EDİCİ BİR ÇALIŞMA İSTİYORUZ.       TYP BÜNYESİNDE ÇALIŞANLAR OLARAK 4 ARALIK BİZİMDE HAKKIMIZ KİMİ EVLİ OLANLAR VAR İÇERİSİNDE VE SÜREKLİ İŞSİZLİK KAYGISIYLA YAŞIYORUZ VE BUNUN İÇİN ŞU AN MAĞDURUZ SÜREKLİLİK VE YA KALICI HALE GEMESİNİ TALEP EDİYORUZ SİZ DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZDEN.

Bugün Yusuf imzanı bekliyor!

Yusuf Karaalp bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANIMIZ: TYP ÇALIŞANLARI 4 ARALIK BİZİMDE HAKKIMIZ / LŰTFEN DESTEK OLALIM BİRLİK OLALIM.». Yusuf ve imza atan diğer 878 kişiye katıl.