0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Her yıl 1000'lerce ögrenci Üniversite'ye yerleşiyor. Hayallerini gerçekleştirmek için. Ülkemizin durumuna bağlı olarak birçok maddi durumu iyi olmayan aile çocukları var. Üniversite hayatını sorunsuz yaşamak için, gerek barınma, gerek yeme-içme! Bu nedenle devletimizin bize sagladıgı KYK geri ödemeli krediye başvuruluyor. Sayın işverenlerimizin tecrübeli arayışlarından dolayı ise bende dahil birçok üniversite mezunu iş bulamıyor. Hem işe girememek bunun yanı sıra birde geri ödenmesi gereken kredi sonucunda bizde tıpkı Ülkemizin bu maddiyatsız grubuna üye oluyoruz. Yardımseverliginizi takdir ediyorum fakat! Suriyelilere harcanan paranın %5 i etmez ödenecek krediler. Bilin istedim!

Bugün Bahar imzanı bekliyor!

Bahar Sülün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı: KYK ödemeleri karşılıksız olsun!Suriyelilere yapılan harcamalar kadar önem taşımıyormuyuz?». Bahar ve imza atan diğer 3.972 kişiye katıl.