0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Yaklaşık 5 senedir faaliyette olan Warface Türkiye Sunucusu, MYCOM firmasına satılıp Türkiye sunucusunun kapanması söz konusudur. Bu kapanmada sunucular arasında taşıma yaparken Türkiye sunucusunda oynayıp  ve burada gerek oyunu içi para yatırıp alışveriş yapmış. Gerekse 5 sene boyunca emek ve zaman ayırıp ne kadar oyunu oynayan Türk oyuncu varsa hepsinin emekleri çöpe atılacaktır. Bir ton zorluklarla ve gerek gerçek para harcayarak,gerekse oyuna daha çok vakit ayırarak bir ton zorluklarla dizilen envanterleri çöp gibi silinip sıfırdan başlatılacaktır. Biz oyuncular olarak bütün yapılan etkinliklere destek verip , hatta orijinal sunucu sayfasından daha yüksek üyeye sahip fan grupları açıp oyuna bir çok insan kazandırdık. Herkes taşın altına herzaman elini koyarak hep destek çıktı. Şimdi bu yapılan emek hırsızlığına bir dur demek istiyoruz. Hiç olmazsa oyun içi envanterlerimizle geçiş yapıp, orada satış yapmamız bloke edilebilir adil olmak açısından. Sadece oyun içerisinden satın alma kısmı açık olabilir.Bu olmadığı takdirde bir çok oyuncunun emeği ve harcadığı paralar çöp olucak ki maddi olarak çoğu oyuncu ciddi harcamalar yapmıştır.En kötü belli envanter kısıtlamalarlarıyla hesapların Eu Sunucusuna aktarılmasını talep ediyoruz.

Bugün Barıscan imzanı bekliyor!

Barıscan Bas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Crytek : Crytek Warface Tr Serverini Kapatıp,5 Senelik Oyuna Emek Verenleri Mağdur Bırakacak!!!». Barıscan ve imza atan diğer 577 kişiye katıl.