Petición cerrada
Dirigida a Ciutadans i ciutadanes del Vallès Oriental

Suport a la tasca de Vallès Visió

Davant les darreres informacions aparegudes, vivim amb preocupació la crisi que afecta els municipis que impulsen la nostra televisió, Vallès Visió.

Aquest canal de proximitat, nascut encara no fa tres anys, és l'únic mitjà televisiu de referència que tenim. I veiem amb preocupació com aquest modern projecte mancomunat, fruit de l'esforç de nou ajuntaments baixvallesans, està perdent suport institucional.

Per a nosaltres, els signats d'aquest escrit, Vallès Visió, és un servei totalment essencial per a difondre i rebre tota la informació que generem els ciutadans, les entitats, els clubs, els centres educatius, els moviments socials... del nostre entorn.

Vallès Visió és un element vital per a la nostra cohesió social i dóna sentit al concepte "servei públic" perquè pensem que estar a prop dels ciutadans és la millor manera de crear una societat plural i democràtica.

Gràcies!

Esta petición fue entregada a:
  • Ciutadans i ciutadanes del Vallès Oriental

    Amics de Vallès Visió ha iniciado esta petición con solamente una firma y ahora la petición ha conseguido 334 personas que la apoyan. Inicia una petición tu mismo para crear los cambios que quieres ver.
    Hoy: Amics cuenta con tu ayuda

    Amics de Vallès Visió necesita tu ayuda con esta petición «Ciutadans i ciutadanes del Vallès Oriental: Suport a la tasca de Vallès Visió». Únete a Amics y 333 personas que ya han firmado.