Kazanacağınız para mı yoksa doyuracağınız bir can mı sizi zengin eder ?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye halkının yaratılmışların en aciz ve savunmasız olanlarından hayvanlara karşı duyarsızlığını ve açlığın ne denli önemli olduğunun unutulduğunu, KİPA alışveriş merkezlerinden birinde ki çalışanların "sucuk çaldı" gerekçesiyle bir kediyi küçük bir kafese kapatması gibi elim bir örnekle tekrar farketmiş bulunmaktayız. Yapılan bu hatayı tepkiler sonucu 2 gün sonra telafi etmiş olmaları ve bir açıklama yapmış olmaları sadece kurumsal kimliklerini korumak adına yapılmış bir hareket olarak nitelendiriyoruz. Bu büyük firmadan ve çalışanlarından, doğal  ortamlarını acımasızca zaptettiğimiz hayvanlar başta olmak kaydıyla tüm açlık ile karşı karşıya kalan insanlarımıza yardım ellerini uzatmalarını, onlara bu çaresizliklerinde yanlarında büyük ve güçlü bir firmanın ve çalışanlarının olduğunu göstermelerini rica ediyor ve bu duyarlılığınızı kendi bünyelerinizde  ki AVM lerin tuvaletlerinde bile bulunan reklam bilboardlarında yayınlamanızı rica ediyoruz. Bu sebeple atacağınız adımın, Türkiye de tüm canlıların yanlız olmadığını, zor durumlarında bu topraklarda her daim yardım bulacaklarını siz KİPA ailesi aracılığıyla toplum bilincine katkıda bulunacak bir davranış olacağına inanıyoruz.

Bugün Tuğba imzanı bekliyor!

Tuğba Ulusal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bizeulasin@kipa.com.tr: Kazanacağınız para mı yoksa doyuracağınız bir can mı sizi zengin eder ?». Tuğba ve imza atan diğer 39 kişiye katıl.