Tecavüze, şiddete dur diyelim

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde hergün sayısını bilmediğimiz kadın eşinden dayak yiyor. Çoğu genç kızımız, kız çocuğumuz ve hatta 3 yaşındaki uyuyan bebeğimiz tecavüze uğruyor. 3 yaşındaki bebek seni tahrik edecek ne yaptı yada sen 3 yaşındaki bebeğin uyuyuşuna tahrik olacak kadar mı yokluktasın? Hepinizin annesi, kız kardeşi, sevgilisi var. Allah kimseye böyle birşey göstermesin. Şu elinizi vicdanınıza koyunda görün ülkenin halini; bu ülkede kadın olmak, bebek olmak, çocuk olmak, hayvan olmak çok zor fakat tecavüz etmek, kadına şiddet uygulamak çok kolay. Beyler kusura bakmayın ama adamlık önde bulunan 10-20 cm fazlalık değil. Makyaj yaptı diye etek giydi diye vücut hatları belli oluyor diye gece çıktı diye veyahutta uyuyor diye tecavüz etmen gerekmez. Benim gelecek ile ilgili bir hayalim kalmadı. Gün geçtikçe ülkemde tecavüz , şiddet azalmıyor ve kötü yanı gün geçtikçe büyüyor. Allah bize para, mal, mülkten önce kalbimize vicdan versin. İlla başınıza gelince mi ses çıkaracaksınız? Hadi 18 yaşındaki kız makyaj yaptı etek giydi tahrik etti , bebek veya masum hayvan seni nasıl tahrik etti. Regl kanından tiksindiğiniz kadar tecavüz kanındanda tiksinseydiniz.

Bugün Esra imzanı bekliyor!

Esra Kara bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Biz : Tecavüze, şiddete dur diyelim». Esra ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.