0 have signed. Let’s get to 1,500!

English version below.

Szanowni Państwo,

Rozpoczynam kampanię dotyczącą lotów bezpośrednich z lotniska w Inverness do Polski. Moim głównym celem są loty w przystępnych cenach. Na początku będę starała się o otrzymanie pozwolenia na loty przez trzymiesięczny okres próbny w terminie kwiecień - czerwiec lub listopad - styczeń. Pierwszym zadaniem jest zbadanie czy istnieje realne zapotrzebowanie na tego typu usługę więc proszę państwa o podpisanie petycji, która zostanie przedstawiona jako dowód waszego zainteresowania w trakcie dalszych konsultacji.

Izabella Zofia Therese Fraser (Zosia)
Honorowy Konsul Rzeczypospolitej Polskiej w Inverness, Highlands
polishconsulateinv.org

Low Cost Direct Flights from Inverness to Poland

Dear friends,

I'm starting this petition to try to persuade an airline to fly directly from Inverness to Poland. It would make a huge difference in time and costs if this were possible. I'm hopeful that together with your help we can make life easier for everyone hoping to visit our beautiful country. I plan to suggest two 3 month trials of flights possibly from April to June and November to January 2019.
With your signatures and support we might make the difference! Please sign today!

Izabella Zofia Therese Fraser (Zosia)
Honorary Consul of the Republic of Poland in Inverness, Highlands
polishconsulateinv.org

Today: Konsulat Rzeczypospolitej Polskiej w Inverness is counting on you

Konsulat Rzeczypospolitej Polskiej w Inverness needs your help with “Bezpośrednie Loty z Inverness do Polski / Direct Flights from Inverness to Poland”. Join Konsulat Rzeczypospolitej Polskiej w Inverness and 1,085 supporters today.