Hayvana şiddete SUSMA!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

son zamanlarda hayvanlara yönelik vahşet kelimesinin bile yetersiz kaldığı görüntülere şahit olmak üzücü kelimesinin bile tam olarak ifade edemediği bir şey. insanın kanını donduran, insanlığından utandıran, onlar insansa ben neyim sorusunu sorduran görüntüler. bu vahşetleri işleyen “insanlarla” aynı katogoride anılmaktan, yani “insan” olmaktan utandıran bir duygu bu. ve bu haberler “hayvanlara vahşet arttı” diye verilsede ben hayvanlara vahşetin arttığını düşünmüyorum, her zaman vardı hayvanlara vahşet sadece günümüz imkanlarından dolayı paylaşımlar çoğaldığı için daha sık karşımıza çıkar oldu. insan gözlerini kapatmak istiyor o görüntüler karşısında, ama yüreğinde hissettikten sonra o acıyı gözlerini kapatmak çare değil ki... bildiğim bütün küfürleri, bütün bedduaları sıralamak istiyorum bir çare olmayacağını bile bile.Hayvanlar bize allahın emanetidir. bu kadar insan kılığında dolaşan hayvan varken o ağzı dili olmayan muhtaç varlıklara şiddet uygulamak hamurunda insanlık olmayan varlıkların işidir.Kısaca hayvana karşı şiddete SUSMA!!!!

Bugün melis imzanı bekliyor!

melis şenoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «basin@samsun.bel.tr: Hayvana şiddete SUSMA!!!». melis ve imza atan diğer 294 kişiye katıl.