0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Yeni torba yasaya göre emekli olan uzman olmayan diş hekiminin maaşı 1533 TĹ arttırılıyor, diğer SSK BAĞKUR lu emekli tabiplere dokunulmuyor. Yıpranmaysa yıpranma, yaşam koşulları ise yaşam koşulları. Biri kamuda çalışıyor, kesintilerle emekli oluyor, öteki prim ödeyerek emekli oluyor. Sağlık ve Maliye Bakanlıkları ile denetim gözetim altında tüm standartlarda her türlü zorluklarla çalışıyor, o da halka sağlık hizmeti sunuyor. İkilik yaratıyor, adaletli olmuyor.
Ödedikleri kira, stopaj, vergi, eleman, iş güvenliği, genel iş yeri giderleri ile mağdur bırakılan, her türlü ekonomik krizlere göğüs germeye çalışan, kendi serbest bölgesinde haksız rekabetlere maruz kalan, kaderine terk ettiğiniz serbest çalışıp emekli olan hekimlerin de maaşlarını lütfen kamu emekli hekimlerinin maaşlarına entegre ediniz. Ayrım yapmadan emekli tüm hekimlere mevcut zam yansıtılmalıdır. Bir bağkur emeklisi doktorun maaşı kamu emeklisinin maaşının üçte biri olamaz.

Bugün Ayla imzanı bekliyor!

Ayla Akbuar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bakanlar Kurulu: Kamu emekli hekimlerine yapılacak zam Bağkur ve SSK emeklisi hekimlere de uygulansın». Ayla ve imza atan diğer 1.435 kişiye katıl.