0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Plansız ve kontrolsüz bir şekilde Obezce gelişen Ulusal Turizm için üretilen Devlet Politikası uygulama Reçetesi olan 2023 Stratejisi'nin 8 Yılı, sahipsizlik sonucu uygulamasız geçmiştir. Önümüzde kalan 9 Yıl boyunca Ülke turizminin ihtiyacı olan YASAL REÇETE ne olacak? Hastalıklı turizmin kazandırdıkları güzel de, verimsizlik ile sürekli kan kaybedilen ekonomik Cari-Açık derman dövizleri ve Turizmin artan çevre zararlarını kim-nasıl karşılayacak? Şampiyon turizm demeçleri arasında, "bitkisel hayattaki" Devlet Politikası olan "2023 Türkiye Turizm Stratejisi" görüşleriniz nedir?

Bugün Zafer imzanı bekliyor!

Zafer Cen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başaran Ulusoy: ULUSAL Turizmin REÇETESİ olarak Resmen yürürlükte ve 8 Yıldır uygulanmayan 2023 Turizm Stratejisi durumu hakkında (Göreviniz gereği?) NET GÖRÜŞ Beyan etmenizi bekliyoruz..!». Zafer ve imza atan diğer 99 kişiye katıl.