Petition Closed
Petitioning Asociatia Mame pentru Mame and 3 others

Sunt mama si Asociatia Mame pentru mame criminale, nu ma reprezinta!

Sunt mama, dar nu trebuie sa aleg intre viata copilului sau a mea. Le aleg pe amandoua!

Letter to
Asociatia Mame pentru Mame
TVR 1
Directia Protectia Copilului
and 1 other
Laura Georgescu Presedinte CNA
In primul rand Ionut a murit din cauza neglijentei bunicii si a parintilor care si-au lasat copiii pe mana unei persoane cu probleme de sanatate si motilitate.
In al doilea rand, cum va permiteti sa vorbiti in numele meu? Cine v-a dat acest drept? Pentru ca eu nu vi l-am dat!
In al treilea rand, nu cumva deturnati fondurile pentru o alta cauza decat cea pentru care a fost infiintata asociatia dvs.?
In al patrulea rand, daca vreti sa vorbiti despre crima, va rog sa o faceti in nume personal, nu in numele meu care sunt o mama responsabila care are grija si de copii si de animale si le iubeste in egala masura.
In al cincilea rand, ce fel de mama isi educa copilul in spiritul violentei fata de animale? Nu i-as dori niciunei mame sa aiba un astfel de monstru la usa.
Cel mai important este ca o mama care isi iubeste copilul nu-l taraste prin emisiuni noaptea. Este un abuz asupra copilului sa il tarasti noaptea la show-uri televizate cand ar trebui sa doarma si sa te folosesti de el pentru a instiga la ucidere.
Atragem atentia si CNA-ului pe aceasta cale pentru acceptarea in emisiuni a copiilor mici folositi pentru instigare la ucidere.
Sa va fie rusine pentru comportamentul mizerabil pe care il aveti in relatia cu semenii dvs. care respecta viata sub toate formele ei si in raport cu natura si animalele pe care tot omul le-a abandonat dupa ce s-a folosit de ele.
Sa va fie rusine ca va considerati reprezentant de seama al mamelor, fara ca eu sa va fi dat acest drept. Pe mine nu ma reprezentati. Cand va prezentati la emisiuni sa considerati ca pentru mine nu existati. Sunteti doar o asociatie care toaca fondurile prostilor. Si atat!

Un Om started this petition with a single signature, and now has 1,958 supporters. Start a petition today to change something you care about.