Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 1.188 destekçiye ulaştı

T.C. İstanbul Arel Üniversitesi akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. Aybike Serttaş'ın Arel Üniversitesi İletişim Fakültesine, İletişim Fakültesi öğrencilerine, Arel Üniversitesi imajına kattığı büyük faydaları biz öğrenciler ve okul yönetimi çok iyi bilmektedir. Aybike Serttaş, öğrencilerle ayrım yapmadan ilgilenen ve öğrencilerle iletişimi çok kuvvetli bir hocamızdır. Aynı şekilde sokak hayvanlarına sahip çıkan ve onlarla canla başla ilgilenerek nasıl sahiplendiğini bize göstererek öğretmenin bize sadece ders vererek değil merhamet aşılayarak da nasıl olduğunu göstermiş ve örnek olmuştur. Ayrıca her sene üst üste Yılın Danışmanı ödülünü  okul tarafından bizzat almaktadır. Bizlere büyük katkısı olan hocamızın işten çıkarılmasına karşı çıkıyor, işine iade edilmesini istiyoruz!!

Bugün arel inisiyatif imzanı bekliyor!

arel inisiyatif bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Arel Üni. akademisyenlerinden Yard. Doç. Dr. Aybike SERTTAŞ'ın işine dönmesini istiyoruz!». arel inisiyatif ve imza atan diğer 1.187 kişiye katıl.