Aras Kargo, Gönderimi Başka Birine İmzasız Teslim Etti, Lütfen Destek Olun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Aras Kargo'nun aşağıdaki şikayeti dikkate alması ve sorunu çözmesini talep ediyorum.

"23 Eylül saat 10.00’da Aras Kargo İstanbul Yakut Şubesi'ne kargomu almaya gittiğimde, bilgisayarım imza alınmadan ve TC numarası bile sorulmadan başka birine teslim edildiğini öğrendim. söylenenlerin doğruluğunu kontrol etmek için kamera kayıtlarına bakmak istedim, fakat tüm ısrarımıza rağmen kamera kayıtlarını göstermediler. bunun üzerine aras kargo çalışanları ile karakola gittik. Bilgisayarımı çalan ve olayda ihmali olan kişilerden şikâyetçi oldum.

Bu olayın birkaç çalışanın hatası olduğunu düşünüp Aras Kargo genel merkez ile irtibata geçtim. Kendilerine durumu anlatıp şikâyette bulunduğumuzu ve zararımı tazmin etmelerini aksi takdirde Bimer’e, Ulaştırma Bakanlığı'na, sosyal medyaya kısacası bir vatandaşın ulaşabileceği her yere taşıyacağımı ilettim. Konu ile ilgilenip döneceklerini söylediler.

30.09.2017 tarihi 12.15’te Aras Kargo Yakut Şube müdürü tarafından arandım. Fakat yardımcı olmak bir tarafa dursun, bir anda hırsız ve dolandırıcı ithamıyla karşılaştım. Bense yanlış kişiyi aradığını, geçen hafta karakola birlikte gittiği, bilgisayarı çalınan kişi olduğumu anlatmaya çalıştım. buna rağmen beni tanıdığını, olayı genel merkez’e ilettiğim, araştırılmasını istediğim, bakanlığa ve özellikle sosyal medyaya konuyu taşıyacağım için beni bulup evimi basmakla tehdit etti. Zaten şubenin bir üst sokağında oturduğum için “siz zahmet etmeyin beni bulmaya, ben geliyorum yanınıza.” diyerek telefonu kapattım. Fakat tekrar arayarak bu sefer şubede olmadığı söyledi. Bunun üzerine karakola suç duyurusunda bulunmaya gittim. Polisler geçen hafta bizimle ilgilenen görevlilerin akşam 19.00’da geleceğini, ifademi o zaman alacaklarını söylediler. Saat 19.30’da polis merkezine gittiğimde ise olayın savcılığa iletildiğini, ifademi oraya vermem gerektiği söylendi.

Bu arada yaşananları yine Aras Kargo genel merkezi’ne yazdım. 30.09.2017 tarihinde 14.45’da genel merkezden aradılar ve olayla daha hızlı ilgileneceklerini ilettiler. Bir önceki ilgilenmelerinde şube müdürü tehdidi almışken bu sefer ne olacağını merakla bekliyorum.

Tüm çevremi ve sizleri Aras Kargo hakkında uyarmak ve destek almak için bu yazıyı kaleme aldım. Lütfen destek verin ki hiçbir tehdit ile bu olayı kapatamayacaklarını bilsinler.

Bugün Erdi imzanı bekliyor!

Erdi ARIKAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aras Kargo: Aras Kargo, Gönderimi Başka Birine İmzasız Teslim Etti, Lütfen Destek Olun.». Erdi ve imza atan diğer 133 kişiye katıl.