Obligināt, lai tiesneši ievērotu likumu, lai izbeigtu korupciju

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5000!
Con 5000 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales
European Movement for Justice EMJ ha iniciado esta petición dirigida a Apvienoto Nāciju Organizācija y

Tiesu korupcija ir pasaules norma, un tas ir vēzis, kas ir bojājusi demokrātiju. Tiesneši nepilda likumu, jo tie netiek sodīti par tā pārkāpšanu. Šo IMUNITĀTE nodrošina citi tiesneši, kas tos tiesās un noslēpja.
Tiesiskās korupcijas vēzis iznīcina daudzu cilvēku dzīvi; turklāt tā veicina vispārēju institucionālo korupciju, kurā tiek izmantoti ļaunprātīgi likumi un valsts iestādes, kas ļaunprātīgi izmanto savu varu, uzņēmumu un plašsaziņas līdzekļu korupciju, kuras rezultātā notiek noziedzība, bezdarbs, nabadzība, jaunieši bez nākotnes; Īsi sakot, sabiedrības ir netaisnas, slimības un dekadents.
Spānijā 1812. gada Konstitūcija noteica, ka tiesnešus vērtē tikai pilsoņu žūrija. Tādējādi cilvēktiesības tiek garantētas neatkarīgam un objektīvam tribunālam tiesnešu vērtēšanai.
Ar Pilsoņu žūriju, tiesneši būs spiesti pildīt likumu un nosodīt tos, kuri neievēro, kas beidzas korupciju.
Starptautiskie tiesību akti, piemēram, cilvēktiesības, pasargā mūs no sliktiem nacionālajiem likumiem, un tiesnešiem ir pienākums tos ievērot.
Tāpēc vienkārši, ja tiesneši ievērotu starptautiskās tiesības, tas būtu vislabākā un ātrāka visu laiku revolūcija. Tādā veidā mēs varētu mainīt pašreizējās dekadentālas sabiedrības - kur minoritāte ļaunprātīgi izmanto vairākumu - veidojot progresīvas sabiedrības.
Spānijas sociālais sektors ir stumšanas atgriezties pie normas Spānijā, atstājot paziņojumu notikumiem pirmajā piemiņa Eiropas iedzīvotāju diena pret tiesnešu korupciju (09/22/2018).

Šo lūgumrakstu ir izveidojusi European Movement for Justice (Eiropas Kustība par taisnīgumu)

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5000!