Başarı
Kampanyanın muhatabı: Apple Inc. ve 2 diğer muhatap daha

Narmanlı Han'ın dış cephesini tamamen kapatan I-Phone reklamını kaldırın.

İstiklal Caddesi'nin en önemli binalarından biri olan Narmanlı Han'ın cephesini kamuya kapatan ve caddenin tarihi dokusuyla hiç bir şekilde uyuşmayan IPhone reklamı kaldırılsın istiyoruz.

Narmanlı Han'ın cephesi kamuya açık kalsın!

Çünkü biz İstiklal Caddesi'ni kendine özgün tarihi ve sosyal dokusu ile seviyoruz, caddemizin dev bir açık hava alışveriş merkezine dönüşmesini istemiyoruz!

Apple yetkilileri change.org'da bir kampanya başlatılırsa ve kampanya yeterli sayıya ulaşırsa reklamı kaldırabileceklerini ilettiler.

Apple'ın bu reklamı kaldırması için hadi sen de imzala!

Narmanlı Han Hakkında:

İstanbul'un en eski semtlerinden biri olan Beyoğlu'nda Tünel ile Taksim Meydanı arasında uzanan ve 19. yüzyılın sonlarından beri Türkiye'nin en ünlü caddelerinden biri olma vasfını koruyan İstiklal caddesi'nde yer alan Narmanlı Han 1831 yılında inşa edildi. 1880 yılına kadar Rusya Büyükelçiliği ve ardından 1914'e dek Rus hapishanesi olarak kullanıldı, daha sonra Narmanlı ailesinin mülkü oldu. Sonraki yıllarda stüdyo ve konut olarak kullanılan ve o yıllarda Narmanlı Yurdu olarak anılan binada Aliye Berger, Ahmet Hamdi Tanpınar ve Bedri Rahmi Eyüboğlu başta olmak üzere birçok yazar, sanatçı yaşadı ve çalıştı. Beş ressam tarafından kurulan D Grubu ilk sergisini 1933 yılında Narmanlı Yurdu'nun altındaki Mimoza şapkacısında açtı. Türkiye Ermeni basınının önemli yayın organlarından Jamanak'ın merkezi uzun süre burada bulundu.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Apple Inc.
  • Apple Teknoloji ve Satış Limited Şirketi
  • Apple Teknoloji

narmanli han bu kampanyayı tek bir imzayla başlattı ve 645 destekçisi ile başarıldı. Önem verdiğin bir şeyin değişmesi için bir kampanya başlat.

Bugün narmanli imzanı bekliyor!

narmanli han bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Apple Inc.: Narmanlı Han'ın dış cephesini tamamen kapatan I-Phone reklamını kaldırın.». narmanli ve imza atan diğer 644 kişiye katıl.