صدای مردم ایران و مردم کشورهای تحریم شده شویم

0 have signed. Let’s get to 15,000!

EN

ایرانیان مردمی مهمان‌نواز و صلح جو با تمدنی باشکوه و غرور آفرین هستند اما سالهاست که همواره از تهاجمات خارجی در امان نیستند. این مردم هم تجربه جنگ ۸ ساله با رژیم بعث را از سر گذرانده‌اند و هم تاثیر شدیدترین تحریم‌های اقتصادی را در زندگی روزمره خود لمس کرده‌اند. همان‌طور که می‌دانید در ادبیات بین‌الملل امروز مبارزه اقتصادی از مبارزات نظامی و ترورهای مسلحانه پیشی گرفته و مردم در یک جنگ اقتصادی با ابزار تحریم‌های یکجانبه باز هم جانشان مورد هدف قرارگرفته است. این تحریم‌های یکجانبه و غیر قانونی کاملا مغایر با قواعد حقوق بین‌الملل هستند و نقض صریح حقوق اولیه بشر از جمله حق حیات و حق برخورداری از استانداردهای مناسب زندگی، حق آموزش، حق سلامت و حق توسعه می‌باشند.

هنگامى که از نقض حقوق مردم ایران صحبت مى‌شود، دنیا تنها نگران این کشور نیست. بلکه عمیقاً نسبت به بدرفتارى دولت‌های  تحریم‌کننده با سایر ملت‌ها نگران است و از تمام فعالان و نهادهای حقوق بشری مى‌خواهد، بیشتر به این امر توجه کنند زیرا که  تحریم‌های غیرانسانی که مردم برخی کشورها از جمله مردم ایران را دچار محرومیت کرده است حقوق گسترده ای از آنها نیز نقض می کند،  بدون آنکه مردم از هیچ اهرم موثر و محافظت کننده جهانی برای دفاع از حقوق خود برخوردار باشند.به موازات آن ، کشورهای تحریم کننده فعالانه برای بسیج جامعه بین المللی جهت فشار مضاعف بر زندگی مردم کشور هدف تلاش می کند. بر این اساس جامعه بین المللی بایستی در قبال این چالش اخلاقی به حمایت از حقوق مردم بپردازد.

فعالان حقوق بشر در ایران در جهت حمایت از مردم مظلوم ایران و مردم کشورهای تحریم شده که در شرایط سخت و نامساعدی به سر میبرند کمپینی راه اندازی کردند تا توجه مردم جهان را به اقدامات فاجعه آمیز کشورهای تحریم کننده علیه آنها جلب کنند. تاریخ اثبات کرده است کشورهای تحریم کننده به هر بهانه تعهدات بین المللی خود را زیرپا گذاشته و برای منافع خود مردم جهان را به نابودی می کشد . امروز مردم ایران و در سال های آینده ممکن است سایر ملت ها درگیر عملکرد دیکتاتور مابانه این گونه کشورها شوند همان طور که روز به روز تعداد کشورهای تحت تحریم بیشتر می شود و مردمان بسیاری آسیب می بینند. پس باید مردم آزاده جهان در یک اقدام جمعی و بشردوستانه ضمن ایستادن در برابر این کشورهای متجاوز ، به زیاده خواهی  آن پایان دهند.بنابراین این امر فورى ترین موضوع اخلاقى و یک وظیفه براى جامعه بین الملل است که به دولت تحریم کننده تاکید کنند که معیارهاى مشترک حقوق بشرى در مورد تحریم شونده باید رعایت شود.؛ و نهایتا اینکه همبستگی با تمامی مردمی که حقوق بشر آنان سلب شده است یک ضرورت اخلاقی دوران کنونی است.