Doğrulanmış başarı

Ankara'daki IMAX yeniden açıldığında "Interstellar" ve "The Hobbit: The Battle of the Five Armies" filmleri vizyona girmeli!

Bu kampanya 1.207 destekçi ile değişim yarattı!

IMAX deneyimi, Türkiye'de yalnızca dört salonda yaşanabiliyor. Bunlardan üçü İstanbul'dayken, biri de Ankara'da - veya "Ankara'daydı" diyelim, çünkü ANKAmall isimli AVM'deki Cinemaximum aylardır kapalı durumda.

Twitter'dan aldığımız yanıta göre, önümüzdeki yılın ocak ayına kadar sinema kapalı kalmaya devam edecek ve ocak ayının belli olmayan bir gününde sinema tekrar açılacak ve IMAX'imize kavuşacağız. Ancak bu sırada, özellikle IMAX'te izlenmesi "makbul olan" iki önemli filmi kaçırmış olacağız: "Interstellar" ve "The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies".

(17 Aralık'ta vizyona gireceği için "The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies" filmi muhtemelen Cinemaximum ANKAmall tekrar hizmete girdiğinde hala vizyonda olacaktır, ancak bunun da garantisi yok.)

İsteğimiz şu: Bu iki film, Cinemaximum ANKAmall tekrar hizmete girdiğinde en az bir ay boyunca gösterimde kalsın. Hafta boyu veya sadece hafta sonları vizyonda kalırlar, günde birer gösterim yapılır veya önceden çeşitli filmlerde yapıldığı gibi "geceyarısı seansları" konur... Bu elbette sinema işletmesinin karar vereceği bir şey. Ama görsel açıdan çok zengin bu iki filmi IMAX deneyimiyle izleme fırsatından biz Ankaralıların mahrum bırakılmaması konusunda bir garantiye ihtiyacımız var.

Çok şey istemediğimiz ortada. Arkasında Türkiye İş Bankası gibi güçlü bir bankanın olduğu bir kurumun, bu talebimize kayıtsız kalmayacağını ve bizi mutlu edeceğini umuyoruz.

Sevgiler,
Barış Ünver

Bugün Barış imzanı bekliyor!

Barış Ünver bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «#AnkaraIMAX açılınca Interstellar & The Hobbit vizyona girmeli! @marsgateonline @cinemaximum». Barış ve imza atan diğer 1.206 kişiye katıl.