Petition update

Nur Seda Santur
Ankara, Turkey

Jun 3, 2019 —

Buyuksehir belediyesine mail attim konu ile ilgili hala bir dönüş yok. Mailimi Veteriner Işleri Müdürlüğüne aktardıklarını bana CCS geçip göndermişler. Hâlâ Mansur Yavaş ve Alper Taşdelen susuyor. Barınakta olanları hepimiz duyuyoruz her geçen gün hayvana şiddet ve tecavüz artıyor. Sizlerde bu kampanyayı daha fazla kişinin imzalamasını sağlayıp barınakların ziyarete kapanmaması icin daha fazla imza toplayabilirsiniz. Desteklerinizi çekmeyin, nasil olsa bir sonuç alınmaz demeyin. Hep birlikte daha güçlüyüz. Onlar konuşamıyor biz konuşabiliyoruz onlar yerine.

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.