Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İçindeki Ringler Ücretsiz Olsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde kampüs içi ring ücretli hâle gelmiştir. Biz öğrenciler olarak bu durumdan hem şikayet edip hem de hiçbir şey yapmadan duramayız. Bu başta kendimize sonra da emeğimize saygısızlık etmek olur. Hem daha cebimize bursumuz, harçlığımız girmeden onun üzerinden kuruşuna kadar hesap yapıp kendilerine pay çıkarılmasına izin veremeyiz. Bizlere yapılan bu büyük haksızlık ve saygısızlığa duyarsız kalmamalıyız. Dün önümüze konan engellere sessiz kaldık bugün de bu tür ticari unsurlara yem olmayı görmezden gelirsek yarın istikbalimiz ne kadar parlak olabilir bizden sonra gelecek nesil nelerle karşılacaktır? Üniversitede ring için ayrılmayan bütçe ne için ayrılmaktadır? Ne iltizam istiyoruz ne hakkımız olmayan bir şey yalnızca ADALET ! Bu işin vicdanlarınızla değil hak ve hukuk yollarıyla çözülmesi dileğiyle..

Bugün Elif imzanı bekliyor!

Elif Halis bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Alim Yıldız: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İçindeki Ringler Ücretsiz Olsun!». Elif ve imza atan diğer 957 kişiye katıl.