Petición cerrada

No més crueltat en el control de les poblacions de coloms

Esta petición ha conseguido 704 firmas


l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia, ha decidit fer el control dels coloms mitjançant la cacera i el sacrifici, amb l'agreujant al ser temps de cria al patiment dels adults sacrificats s'amplia als colomins que moren per inanició al niu.

Amb aquest sistema aconseguim una rápida disminució de población, molt visible, però els vuits ecològics son rapidament ocupats per altres coloms, amb una elevada reproducció.

ALTERNATIVES PER EVITAR EL PATIMENT I EFECTIVITAT EN EL CONTROL

Dispensar a la población de coloms pinso esterilitzador. Aquest sistema evita la procreació i aconseguir una reducció efectiva en el temps, SENSE PATIMENTS i una sensibilitat i tracte cívic envers els animals.

Amb el PINSO ESTERILITZADOR evitem la substitució d'uns progenitors pels següents en la jerarquía.

 El import del sistema del PINSO ESTERILITZADOR enfornt de la CACERA, SACRIFICI I PATIMENT es lleugerament més car (10%), tot es redueix a sensibilitat.

Per la qual cosa us demano signeu per aconseguir el canvi de sistema de control d'aus, per una més adient als nostres temps.

 Hoy: Agustí cuenta con tu ayuda

Agustí jorba i Aregentí necesita tu ayuda con esta petición «Ajuntament de Vallbona d'Anoia: No més crueltat en el control de les poblacions de coloms». Únete a Agustí y 703 personas que ya han firmado.