Victoria

El 23 de setembre es Santa Tecla i ha de ser festiu a Tarragona

¡La petición ha conseguido su objetivo gracias a 1.015 firmas!


L’Ajuntament de Tarragona ha acordat traslladar la festivitat de la patrona, santa Tecla a dilluns. Això suposa que dissabte 23 serà un dia laborable. El seguici popular de Tarragona és considerat un dels més importants del país i al fer laborable el 23 de setembre pot significar que molta gent no pugui participar-hi i, per tant, s’hauria de anular. També moltes empreses tenen com a festes de referencia als seus calendaris la festa de Santa Tecla i, així, els treballadors i treballadores poden “formar part” de la festa dins dels castells, seguici, activitats alternatives, ....

Sr. Ballesteros, alcalde de Tarragona, com a representant del nostre Ajuntament li demanem que torni a fixar el 23 de setembre com a dia festiu a la ciutat de Tarragona. Per respecte als festers de la nostra ciutat, a la molta gent implicada en els elements festius i perquè no fer-ho seria com renunciar a la capitalitat que tantes boques omple i que, amb aquestes decisions, demostren que no se la creuen, en positiu.

Santa Tecla es el 23 de setembre i ha de ser FESTA.

 Hoy: Fsc. Xavier cuenta con tu ayuda

Fsc. Xavier Almagro Fernandez necesita tu ayuda con esta petición «Ajuntament de Tarragona: El 23 de setembre es Santa Tecla I ha de ser festiu a Tarragona». Únete a Fsc. Xavier y 1.014 personas que ya han firmado.