Petición cerrada

Donem suport a les treballadores de les llars d'infants municipals de Sitges

Esta petición ha conseguido 475 firmas


Les treballadores de les llars d'infants municipals de Sitges, El Cercolet i La Moixiganga, no han cobrat les seves nòmines del mes de febrer.

Hi ha fortes discrepàncies econòmiques entre l'empresa concessionària, Educare XXI, i l'Ajuntament de Sitges, i elles n'han estat les perjudicades.

El col·lectiu de pares i mares volem traslladar tot el nostre suport a les treballadores de les llars d'infants i les recolzarem en totes les accions que vulguin empendre per denunciar aquesta situació insostenible.

Així doncs, instem a l'Ajuntament i a Educare XXI que solucionin aquesta situació de manera efectiva i amb garanties de futur per tal de que no torni a passar.

 

Podeu trobar més informació a:

http://mariceltv.xiptv.cat/noticies/capitol/pendents-de-cobrar-les-nomines

http://www.radiomaricel.cat/2017/03/08/segueix-obert-conflicte-llars-dinfants-segons-directora-moixiganga-lajuntament-sha-compromes-pagar-sous-treballadores-divendres-no-cobren-lempresa-pares/

http://www.eixdiari.cat/economia/doc/69128/les-treballadores-de-les-llars-dinfants-publiques-de-sitges-denuncien-limpagament-de-les-nomines.htmlHoy: Marta cuenta con tu ayuda

Marta Figueras necesita tu ayuda con esta petición «Ajuntament de Sitges: Donem suport a les treballadores de les llars d'infants municipals de Sitges». Únete a Marta y 474 personas que ya han firmado.