Volem una zona Renfe a Premià de Mar i Baix Maresme

Volem una zona Renfe a Premià de Mar i Baix Maresme

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 2500!
Con 2500 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales

Crida Premiarenca Candidatura municipalista ha iniciado esta petición dirigida a Ajuntament de Premià de Mar

Per un transport públic, assequible i de qualitat: Premià de Mar a la Zona 1 !

A Premià de Mar ja fa molts anys que patim greuges en el servei de trens de rodalies de Renfe-Adif : Saturació, baixador de Camp de Mar tancat, avaries,obres a l’Estació i tarifes abusives per anar a Barcelona i Mataró.

A partir del mes de gener 36 municipis de l’Àrea Metropolitana tenen tarifa plana, UNA ZONA. Els veïns i veïnes de Premià de Mar, exigim al govern municipal i a les autoritats competents un tracte no discriminatori.

Premià de Mar, a 20 km de Barcelona, ha de tenir els preus el doble de cars que municipis de l’AMB que estan a més de 30 km de la capital ?

Creiem que cal promocionar l’ús del transport públic i per això ha de tenir  uns preus accessibles a totes les persones (estudiants, treballadores, precaris, etc.) que l'utilitzem regularment.

Pensem que una persona que fa servir la T-10 habitualment podria estalviar-se un 50% del seu cost si passéssim a la zona 1.

El tren contamina menys que el cotxe,surt més barat que pagar benzina, assegurança, desgast del cotxe i peatges. El tren evita destrossar més el paisatge i és una opció de futur.

Volem una política real a favor del  transport públic,que tregui cotxes de la carretera,eviti accidents i embussades, sigui ecològicament sostenible i socialment solidaria amb les persones amb menys poder adquisitiu.

Cridem a sumar-se a aquesta petició a totes les persones de Premià de Mar siguin usuaris habituals o esporàdics.. Demanem també el suport de totes les  usuaries potencials de  tota  l’AMB compromeses amb un model de mobilitat al servei de totes i respectuós amb el medi ambient.

Estem tips de demagògia i bones paraules..

Demanem a l’Ajuntament de Premià de Mar i als ajuntament d’altres pobles afectats del Baix Maresme, especialment el municipi germà de Premià de Dalt que facin tots els esforços necessaris per que passem a ser ZONA 1.

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 2500!
Con 2500 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales