Per la conservació del Zoo de Barcelona #ElZooQueVolem

Per la conservació del Zoo de Barcelona #ElZooQueVolem

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 25.000!
Con 25.000 firmas, esta petición se convierte en una de las más firmadas en Change.org
Comitè Zoo de Barcelona ha iniciado esta petición dirigida a Ajuntament de Barcelona

Català    Castellano    English

Per la conservació del Zoo de Barcelona #ElZooQueVolem
Els treballadors del Zoo de Barcelona fa tres anys demanant a l'ajuntament de la ciutat que gestioni el zoo d'acord amb el Pla Estratègic que es va elaborar per mantenir-lo i cuidar-lo. S'ha trencat el consens que teníem d'acord a aquest pla per mantenir la reproducció de les espècies. Si l'Ajuntament segueix fent el que ha fet fins ara, molt probablement s'hagi de procedir al tancament del parc.
Amb la iniciativa de 'El Zoo que volem', advoquem per un projecte de Parc Zoològic que posa en el centre el benestar animal, la conservació de les espècies, la vocació de servei públic i la protecció de la natura. Volem que sigui referent internacional en conservació de la biodiversitat, investigació i educació.
La línia que ha seguit l'Ajuntament de Barcelona fins ara consisteix en una regulació que redueix molt la possibilitat de mantenir i reproduir espècies al parc i, a més, difereix del que es va acordar al voltant del Pla Estratègic elaborat 3 anys enrere.
Demanem a l'ajuntament que es plantegi aquesta estratègia que l'únic que provoca és la pèrdua de conservació d'espècies i oportunitats a nivell d'investigació i educació.
Signa per demanar a l'Ajuntament de Barcelona que canviï l'estratègia duta fins ara pel que fa a mantenir el Zoo de la ciutat i compleixi amb l'acordat en el Pla Estratègic per tal de poder seguir mantenint a les espècies i advocar pel seu benestar.
#ElZooQueVolem

Adherint-nos i compartint aquesta campanya, donem suport al projecte de Parc Zoològic de Barcelona com a equipament públic referent internacional en  conservació de la biodiversitat, investigació i educació, garantint el benestar animal, la conservació de les espècies i la protecció de la natura. Per aquest motiu demanem:

Col·laboració en xarxa entre totes les institucions que dediquen els seus recursos a la conservació de les espècies i la preservació de la biodiversitat tant ex situ com in situ.

Desenvolupament de plans estratègics de recuperació d’espècies amenaçades i dels seus hàbitats.

Reproduir individus per garantir la viabilitat de l’espècie, en el sentit de preservar un pool genètic i poder participar en projectes de conservació i eventual reintroducció quan sigui necessari.

No reducció de l’espai físic del Zoo

 

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 25.000!
Con 25.000 firmas, esta petición se convierte en una de las más firmadas en Change.org