Kampanya Kapatıldı

Ahmet San, Guns N' Roses'ı Türkiye'ye getirsin!

Bu kampanya 827 destekçiye ulaştı

"Hard Rock Şampiyonları" unvanlı ve tüm zamanların en çok satan debut albümüne (Appetite For Destruction - 30 milyondan fazla satış) imza atan Guns N' Roses, 20 yıl sonra tekrar bir araya geliyor.

Axl Rose, Slash ve Duff Rose McKagan, yıllar sonra tekrar birlikte sahne paylaşacak; Welcome to the Jungle, November Rain, So Fine, Sweet Child O' Mine ve Paradise City gibi onlarca klasik Guns N' Roses şarkısını tekrar seslendirecek.

İlk açıklanan konserler, nisan ayında, Kaliforniya'da gerçekleşecek ve ardından büyük çaplı (Genellikle stadyum) konserlerinin olacağı konuşuluyor. Ve tabii konser takvimine ilerleyen günlerde Avrupa durakları da eklenecek. Bu duraklardan biri de Türkiye olmalı ve o durağın sahibi de Ahmet San olmalı!

Neden mi?

- Guns N' Roses, 1993'te Türkiye'de 38 bin kişiye konser vermişti. Bu, Türkiye'deki ilk stadyum konserlerinden biriydi ve daha Metallica gelmemişti bile.

- Bu konseri Ahmet San ayarlamıştı ve ardından Michael Jackson ve Rolling Stones da dahil tonla büyük ismi getirdi. Kimse onun getirdiklerini kolay kolay getiremedi bu ülkeye. Çoğu tekrar gelmedi zaten.

- 1993'teki konser, İnönü Stadyumu'ndaydı. Şimdi o stadyum yenileniyor ve bu yaz aylarında bu stadyumda konser organizasyonlarının düzenlenmesi gündemde. Hal böyleyken yıllar sonra aynı yerde, ama yenilenmiş bir stadyumda tekrar Guns N' Roses'ın sahne alması çok anlamlı olur. Yıllar sonra aynı yer ve aynı grup!

- Ve evet, bu işi belki de en iyi yapacak kişi Ahmet San. Zira o, 90'lı yıllarda grubun albüm tanıtım çalışmalarında yer alan ve Guns N' Roses albüm kitapçıklarında ismi yer alan biri.

Guns yıllar sonra eski elemanlarla dönüyor ise Ahmet San'ın da tekrar sahalara dönmesi gerekir! :)

Bugün Mahmut imzanı bekliyor!

Mahmut Saral bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ahmet San, Guns N' Roses'ı Türkiye'ye getirsin!». Mahmut ve imza atan diğer 826 kişiye katıl.