0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

YASA DIŞI TAHLİYE KARARINA DESTEK LÜTFEN!

Konya'da 72 yaşındaki Safiye Gürsel'in 4 yıldır baktığı köpeği ŞANSLI'yı, 1.5 yıl önce satın alıp taşındığı evin bulunduğu apartman sakinlerinin (!) dava açması üzerine mahkeme kararıyla evden tahliye edilecek!

1.5 yıl önce Sekçuklu ilçesi Kılıçarslan mahallesi'ndeki bir siteden ev satın alıp, 4 yıl önce sahiplendiği golden cinsi ŞANSLI adını verdiği köpeğiyle beraber kalan Gürsel'i, site sakinleri (!)  site protokolünü gerekçe göstererek (!) evde köpek beslenmeyeceğini (!) belirterek (!) dava açtı! 1.Sulh hukuk mahkemesi geçen 13 Eylül günü köpeğin evden tahliye edilmesi yönünde karar aldı! Gürsel, "Sanki o köpek değil, benim EVLADIM, CANIM,CİĞERİM. Bensiz bir yere gitmez. Ben de öyleyim, onsuz bir yere gitmem.. İki sefer dava açtılar. İlk seferki davayı ben kazandım, ikincisini onlar.. Yakında Şanslı'yı elimden alacaklarmış, ben buna dayanamam! Ben yalnız bir hayat yaşamaktansa Şanslı ile yaşamayı tercih ederim. Çocuk gibi büyüttüm onu.. Emeğim çok onda.. O giderse ben yaşayamam... "

Bu imzayı toplayanlara karşı lütfen siz de bu güzel yürekli Safiye Gürsel ve ŞANSLI'nın birarada mutlu bir hayat yaşamasına İMZANIZLA DESTEK OLUN!

Bugün Meira Özlem imzanı bekliyor!

Meira Özlem ÖZER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adlidestek şube müdürlüğü bidb.adlidestek@adalet.gov.tr: Safiye Gürselin golden cinsi köpeğinin mahkeme kararı ile evinden atılmasına izin verme!». Meira Özlem ve imza atan diğer 2.885 kişiye katıl.