Başarı

Rıdvan Çağrıcı'ya Özgürlük!

Bu kampanya 281 destekçi ile değişim yarattı!

46 yıllık ömrünün 30 yılını cezaevinde geçiren ve Denetimli Serbestlik kapsamında tahliye edilmesi gerekirken 4 aydır tahliye edilmeyen Rıdvan Çağrıcı'ya ve ailesine zulmediliyor.

Bolu F Tipi Cezaevi’nde tutulan ve 29 yıl hapis yattıktan sonra, Denetimli Serbestlik kapsamında 25 Aralık 2014 itibariyle salıverilmesi gereken Rıdvan Çağrıcı, bütün çabalara rağmen halen tahliye edilmemiştir. İdare ve gözlem kurulu, 'aynı örgütten ceza alıp, arkadaşlarıyla aynı koğuşlarda kalan ya da ortak alana çıkan mahpusların bu nedenle örgüt bağının kesilmediği’ gibi akıl sınırlarını zorlayan hukuksuz bir yorumla Rıdvan Çağrıcı’yı denetimli serbestlikten yararlandırmamıştır.

Hakkında hiç bir somut suç isnadı olmamasına rağmen çocukluğu çalınan, gençliği çalınan, baba olma hakkı elinden alınan bir adamın yaşlılığını dışarıda geçirebilmesi için başta Adalet Bakanlığı olmak üzere ilgili herkesi göreve çağırıyoruz.

http://www.furkanhaber.com/ridvan-cagiriciya-ozgurluk/ ;

Bugün Mazlumder Cezaevi Komisyonu imzanı bekliyor!

Mazlumder Cezaevi Komisyonu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanligi, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü (CTE), Bolu F Tipi Cezaevi: Rıdvan Çağrıcı'ya Özgürlük!». Mazlumder Cezaevi Komisyonu ve imza atan diğer 280 kişiye katıl.