Erkekler de İnsan Sayılsın. 6284 kalksın 657 nin erkeklerin aleyhine düzenlenmesine hayır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

6284 nolu kanun, insan haklarına aykırı, cinsiyetçi, içinde hiçbir şekilde adalet barındırmayan bir kanun maddesidir. Erkekleri sadece cinsiyetlerinden dolayı suçlu ilan eden ve sadece kadının beyanı ile erkeği evden ve çocuklarından koparan bu kanun hem erkekleri cinsiyetlerinden dolayı aşağılıyor hem aile kurumuna zarar veriyor. Tek taraflı beyan ile adalet olmaz. Adalet yoksa zulüm ile bir ülke âbâd olmaz.

Ayrıca mecliste görüşmeleri yapılan 657 nolu kanun tasarısı ve 926 sayılı yasada yapılacak düzenleme ile sadece kadınların beyanı ile çeşitli bahanelerle erkeklerin devlet düşmanı ilan edilmesi ve devlet dairesindeki işlerinden olmalarının kapısını açacak kanunların erkeklerin aleyhine düzenlenmesine itiraz ediyoruz.

Ve süresiz nafaka kanunu ve çocuk haczi gibi adaletsiz kanunların düzenlenmesi isteği ile bu imza kampanyasını başlatıyoruz. Bu büyük haksızlıklara "DUR" demek için imzalarınızı bekliyoruz.

Erkekler de İnsan Sayılsın  http://www.cocukaile.net/erkekler-de-insan-sayilsin-disilere-tapiyorlar/

Bugün sema imzanı bekliyor!

sema maraşlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanı Abdulhamit Gül : Erkekler de İnsan Sayılsın. 6284 kaldırılsın 657 erkeklerin aleyhine düzenlenmesine hayır.». sema ve imza atan diğer 3.169 kişiye katıl.