0 人が賛同しました。もう少しで 10,000 人に到達します!

―If they are proud of their culture,
Why did they hide dog meat restaurant during the Seoul Olympics in 1988?
We demand an eternal abolishment of this animal abuse―

―彼らがその文化を誇りに思っているならば、
なぜソウルオリンピック(1988)開催時に犬肉店を隠したのでしょうか?
この動物虐待の永遠の廃止を求めますー

< 開催期間 >
 7月から8月まで毎年3回
・チュボク  (7月)
・ジュンボク(7月)
・マルボク (8月)

<目的>
 暑気払いと栄養補給

<犬肉の消費量>
 ボクナル : 160万頭以上
 韓国の年間犬肉消費量 : 約250万頭
 犬肉農場:約15,000~20,000ヵ所

< 猫について >
 犬だけでなく、猫も巨大な圧力鍋のようなもので生きたまま茹でられる
用途:リウマチ、関節炎に効果的な漢方薬(迷信)
 多くは野良猫です
★600匹の野良猫が韓国の男性によって生きたまま茹でられ殺される(2015)

< 問題点 >
1 残酷な屠殺法
・感電死

2撲殺

3生きたまま茹でる

4首を吊って生きたまま焼き殺す
(犬が苦しんで動く事によりセンサーが反応し、下から炎が吹き出る)

5麻袋に入れ外から槍で刺し殺す
シーズーやプードル、ダックスなどの小型犬

6毛を刈り取るための脱毛機を使用する

7 目前で残酷な虐殺を見た犬にトラウマが残る

8犬肉市場の騒音、臭気

9不衛生な犬肉農場(腐った残飯が餌)

10多くの薬物が犬に投与される
・犬をより大きくして売るため
・病気の犬を生かすため

11人体に悪影響を与えるリスク

12ペットが盗まれ犬泥棒や飼い主自身によりペットオークション市場に持ち込まれる

13盗まれた犬猫、野良犬、野良猫の入手先は不明

14.法的な規制がない
韓国には動物保護法があるが、虐殺の方法、繁殖、衛生、流通に関する規制がない。
1991年,犬猫肉の流通が禁止されているにもかかわらず、実施されていない。

< 貧困が理由ではない>
犬や猫が巨額のお金を稼ぐのに最も簡単なツールであるという利己主義が真の理由です
犬の肉を食べる行為は新しい習慣です。
ポシンタン(犬肉スープ)が急速に広がったのは1980年代半ばのことでした。
それまでは犬の肉を食べる習慣は富裕層の嗜好と贅沢品でした。
アンケート調査によると、44.7%の韓国人が犬を食べたことがありません。
それは食文化と呼ばれるレベルに達していません。
若者は食べる必要を感じていません。犬猫肉を食べる多くは高齢者です。
犬猫肉を食する者達、特に高齢者は犬を食べることを正当化する手段として「貧困」と「文化」を利用し、必死に言い訳をしています。
(食用犬肉政策関連のアンケート調査)

< 海外から抗議することの意義 >
韓国にはこの問題に無関心な人達がたくさんいます。
それはあまりにも長く続いているので、この残虐性に慣れてしまったためです。
警察による厳しい規制が国内での抗議活動の範囲を狭めています
これが私たちが抗議する理由です。
犬はあらゆる面で人間社会に貢献してきた生き物です。
それは人間と共存する優れた能力を持つ伴侶動物です。
現代は食べ物がなかった貧しい時代とは違います。
犬や猫を殺してまで食べる必要性は全くありません。
人体においての安全保証もありません。
苦しめるほどに美味しくなるという概念にもとずいた虐殺の仕方は、あまりにも残酷です。
これは違法な商売であり、明らかに犯罪レベルの動物虐待です。
ボクナルは一刻も早く廃止しなければなりません。

<Period >
3 times every year from July to August
・Chobok  (July)
・Joongbok (July)
・Malbok  (Aug.)

<Purpose>
Beat the summer heat & nutritional supplementation

<Dog meat consumption >
Boknal :more than1.6 million dogs
Korean annual consumption of dog meat : 2.5 million dogs (approximately)
Dog meat farms :about 15,000~20,000 farms

<About Cats>
Not only dogs but also cats are boiled alive in something like a huge pressure cooker
Use : sold as an effective herbal medicine for rheumatism or arthritis(superstition)
Many are stray cats.
★600 stray cats were boiled alive and killed by one Korean(2015)

<Problems>
1. Cruel way of slaughter
・ Electrocution
2 Beaten to death

3 Boiled alive

4 Hanging and burn alive
The sensor reacts as the dog suffers and the flame blows from the bottom

5 Put in a hemp bag and stab it with a spear from the outside
(Small dogs such as Shin tzu, Poodle, Dachs

6 Using a Plucker machine to get rid of its fur

7 Remaining dogs are completely traumatized by seeing other dog’s being slaughtered in front of them.

8 Noise, odor at the dog meat market

9. Unsanitary dog meat farms (rotten leftovers are given away )

10. Many drugs are given to the dogs
・to make the dogs bigger to sell them
・to make sick dogs survive

11 High risk of adverse effects on human body from eating

12 Pets are stolen and brought to the Pet auction market
by dog thieves or pet owners themselves.

13 Where stolen dogs(cats)or stray dogs(cats) come from is not clear.

14. There is no legal regulation
There are Animal Protection Laws in South Korea, but there is no legal regulation about the way of slaughter, breeding, sanitation and distribution.
Even though the distribution of dog and cat meat was prohibited in 1991, it has not been enforced.

< Poverty is not the reason >
Their Egoism that dogs and cats are only their easiest tools to make immense money is the true reason. The act of eating dog meat is a new custom. It was in the middle of the 1980s that Bosintang (dog meat soup) rapidly became popular. https://www.facebook.com/notes/toshiaki-morioka/%E3%81%AA%E3%81%9C%E7%8A%AC%E9%A3%9F%E3%81%AF%E5%95%8F%E9%A1%8C%E3%81%AA%E3%81%AE%E3%81%8B/773292646015098/
Until then the practice of eating dog meat was the wealthy class’s preference and a luxury goods. According to the questionnaire survey, 44.7% of Koreans have never eaten dogs. It has not reached the level that can be called food culture. (Questionnaire survey related to edible dog meat policy) http://s.japanese.joins.com/article/j_article.php?aid=81096
Young people don’t feel the need to eat them.
It is elderly persons who eat dogs and cats a lot. People who eat dogs and cats, especially the elderly, just use” poverty and culture” as a means to justify the practice and are desperately making excuses.

< Significance of protesting from overseas >
There are many people who are indifferent to this problem in S. Korea. Because it has been going on for too long, they got used to this cruelty. Strict regulation by the police has narrowed the sphere of domestic protest activities. This is the reason why we protest.
  Dogs are creatures that have contributed to human society in all aspects, They are companion animals with an excellent ability to coexist with humans. Modern times are different from the poor time when there was no food. Absolutely we have no reason to kill dogs and cats to eat them. There is also no guarantee of safety for the human body. The idea that torturing the animals more makes them tastier is just terrible and cruel.
  This is the illegal business and obviously animal abuse of criminal level. The Boknal Festival must be abolished immediately.

今日:反犬猫肉さんがあなたを信じています

anti@dogandcatmeat 反犬猫肉さんは「【Abolish the Boknal in South Korea ! / 韓国のボクナルを廃止!】」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!反犬猫肉さんと8,072人の賛同者と一緒うに賛同しましょう。