Petición cerrada

Lluís absolució.

Esta petición ha conseguido 767 firmas


Ens podeu trobar:
- A la página de suport del facebook https://www.facebook.com/pages/Lluis-absoluci%C3%B3/523330087726219
- Al twitter @lluisabsolució i a l'etiqueta #lluisabsolucio

Manifest del grup de suport a Lluís Suñé per demanar la seva immediata absolució. Compartiu-lo!!

LLUÍS ABSOLUCIÓ!

Un grup de persones de Torredembarra hem creat el col·lectiu “Lluís absolució!” per tal de donar suport al Lluís Suñé, veí de la vila de Torredembarra que actualment es troba immers en un procés judicial de caràcter repressiu. Els fets es remunten a l’any 2008, quan l’imputat, a través del seu blog personal, va difondre una imatge irònica en que criticava l’espoli fiscal que viu el nostre país, comparant-lo amb una comunitat autònoma espanyola. Cal recordar que aquesta és una imatge que ja corria per les xarxes socials, que no ha creat ell i que, en tot cas, va fer ús del suposat dret a la llibertat d’expressió.

El Lluís ha estat acusat “d’ultraje a la nación española” , un delicte que a l’Estat Espanyol és considerat molt greu. És per això que la cosa pot acabar amb una multa de 145 mil euros i 2 anys de presó.

Aquest procés judicial és, des del nostre punt de vista, un atac més de l’espanyolisme més ranci de l’Estat, que està impulsant la por i la criminalització per aturar els moviments socials que qüestionen l’actual sistema.

El Lluís no és un regidor corrupte, ni desnona a famílies de la seva única llar. El Lluís no rescata a bancs i caixes, ni té els seus diners als paradisos fiscals. El Lluís no envia a la presó a la gent que es manifesta per un futur millor. El Lluís forma part del teixit associatiu de Torredembarra, un company que, des de fa dècades, segueix estan al peu del canó i vinculat amb els moviments socials i veïnals de la nostra vila. És una persona reconeguda per la seva tasca i pel seu compromís i és per això, i només per això, que actualment és perseguit i probablement condemnat.

Nosaltres, des del grup de suport al Lluís, exigim la seva immediata absolució. No només això: ens afegim a la petició popular per l’amnistia per totes les persones que estan sent perseguides a Catalunya per la seva militància política. Exigim la fi de qualsevol mesura repressiva contra els anhels de llibertat dels Països Catalans. Exigim la posada en pràctica del dret a l’autodeterminació, la única sortida democràtica que pot posar fi al conflicte polític que enfronta el nostre poble amb els Estats i institucions que ens governen.

Animem al conjunt del país a mobilitzar-se i a difondre aquest cas. Només juntes i junts podrem parar els peus d’aquells que ens neguen la possibilitat de caminar i avançar.

Lluís absolució! Ultratge a Espanya? Judici Polític!
Grup de Suport LLUÍS ABSOLUCIÓ!
Torredembarra. Baix Gaià. Països Catalans.

Si voleu col·laborar econòmicament per poder fer front a les despeses del judici, així com a una possible multa, ho pdeu fer al següent número de compte del Banc de Sabadell: 0081-0321-51-0006517362Hoy: Joan Maria cuenta con tu ayuda

Joan Maria Huguet Estalella necesita tu ayuda con esta petición «A l'Estat Espanyol.: Lluís absolució.». Únete a Joan Maria y 766 personas que ya han firmado.