Petition Closed
Petitioning Canada and 39 others

ISISに拘束されているすべての人質を助けてください。対話で問題を解決するために仲裁に努めてくださいPlease save all hostages by ISIS. Please strive to settle disputes through peaceful negotiation. No.1

世界各国リーダー宛:「ISISに拘束されているすべての人質を助けてください。対話で問題を解決するために仲裁に努めてください」

English  ⇒ http://no-war-2015.blogspot.jp/2015/02/please-save-all-hostage-by-isis-please.html

いつも世界の平和のために尊いお働きをありがとうございます。

私たちは、ISISの人質になっていた後藤健二さんと湯川春奈さんが無事解放されることを願い活動してきました。

しかし、2月1日、湯川さんに続き、後藤健二さんまでもが殺害されてしまったという報道に悲しみと無念さで心が痛み言葉になりません。ご遺族のご心痛は、いかばかりとも計り知れません。

特に、今回犠牲になってしまった後藤健二さんは、世界中の人たちの平和と安全と幸せを願い、使命感と勇気をもって戦争によってひどい目にあっている弱い立場の人たちの悲惨な現状を取材し、情報を発信し続けてくださっていました。

テロは、武力・軍事力では解決できません。

武力や軍事力、圧力や嫌がらせでは、誰も心を開きません。

むしろ、武力・軍事力を用いることによって、互いに不信は深まり、憎悪の連鎖、そして問題が悪化します。

また、ヨルダン軍のパイロットは解放されていません。そして他にも人質がいるとも報道されています。戦闘が続いている限り、悲劇は繰り返され、すべての人が標的になってしまう可能性があります。

私たちは、後藤健二さんが手渡し続けてくれた世界平和への願いを受け止め、署名を「すべての人質の解放と対話による解決」へと変更し、署名を継続します。

そして、世界中のリーダーに、互いに武器を置き、対話によって人々をテロに駆り立ててしまう原因である貧困・差別・不満・恨み・怒りなどを解決するため世界中で助け合う事を求め続けます。

世界中のすべての人たちの平和と安全と幸せのために国際的な協力が必要だと思います。

宛先国によって署名は5つに分かれています。(1つの署名につき40か国)

5つすべての署名にご賛同いただければ幸いです!

② https://www.change.org/p/2please-save-all-hostages-by-isis-please-strive-to-settle-disputes-through-peaceful-negotiation

③ https://www.change.org/p/3please-save-all-hostages-by-isis-please-strive-to-settle-disputes-through-peaceful-negotiation

④ https://www.change.org/p/4please-save-all-hostages-by-isis-please-strive-to-settle-disputes-through-peaceful-negotiation

⑤ https://www.change.org/p/5please-save-hostages-by-isis-please-strive-to-settle-disputes-through-peaceful-negotiation

ブログ http://no-war-2015.blogspot.jp/2015/02/blog-post_2.html

なお、この署名は、ISISと有志連合軍をはじめ、すべての国が武器を置き、お互いの主張を対話によって理解し、合意、和解できた時に終了いたします。

あなたのご理解、ご支援、そして善意のご協力に心から感謝申し上げます。

本文は自動翻訳機能で翻訳されています。私たちの翻訳に間違いがありましたらお許しください。

感謝を込めて

To: Leaders of nation

Please save all hostage by ISIS.   Please strive to settle disputes through peaceful negotiation.

We would like to express our heartfelt respect and gratitude to your Unremitting efforts for the world peace.

We had collected the signatures to hope that two Japanese be safely rescued.

Howver , we are sorry and very sad to hear the news that following Mr. Yukawa’s, even Mr. Kenji Goto fell victim. Sincere condolences with the deepest sympathy go to the whole family.

In particular, Kenji Goto had bravely reported the miserable state of war in the position of people who have been forced to fear and danger by the battle for peace and happiness of all people on the earth.

Terrorism can not be resolved by force and military force. Armed or military power, in the intimidation and torture, everyone does not open mind.

Rather, by using the armed and military forces, distrust deepened with each other, the chain of hatred, and the problem gets worse.

In addition, Jordan military pilot has not been released yet. Besides it has been reported that even there are hostages. As long as the fighting is continuing, tragedy will be repeated, and all of the people might become Target.

In response to that Mr.Kenji Goto had been active in hope of peace of the world, the title is replaced and we will continue to collect signatures [ Please save all hostages by ISIS. Please strive to settle disputes through peaceful negotiation.]

We will continue to request to Leaders of Nation, in order to solve the cause that would have driven people to terrorism, such as poverty; discrimination; dissatisfaction; resentment,;anger.., please strive to arbitration to down the weapon each other and to allow reconciliation and resolution by dialogue.

We believe the international cooperation is essential for peace, safety and happiness of all people in the world.

Your understanding, support, and generous cooperation by the good faith will would be sincerely appreciated.

Text is translated by the automatic translation function. Please forgive us if there is any inappropriate expression.

Thank you from the bottom of my heart.

This petition was delivered to:
  • Canada
  • Antigua and Barbuda
  • Andorra
  • Cameroon
  • Belarus
  • Bosnia and herzegovina
  • algeria
  • Burundi
  • belize
  • Barbados
  • Botswana
  • Cape Verde
  • 立憲フォーラム
    Japan (立憲フォーラム)
  • 民主党
  • 公明党
  • 自由民主党
  • Brunei Darussalam
  • Leaders of nation ( the address will be added ASAP)
  • Burkina Faso
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Bahamas

Citizens who hope no war on the earth and to spread peace Article 9 in the constitution of Japan 戦争のない世界を願う市民の会 started this petition with a single signature, and now has 1,085 supporters. Start a petition today to change something you care about.