このキャンペーンは終了しました

保健所に収容された動物を生かす為に現状を改善してください

10,175人の賛同者が集まりました

茨城県・殺処分ワースト1位 保健所に収容された動物を飼い主が探すためだけのものではなく、里親募集のためのページにし、命を生かす努力をしていただきたい。 動物を迎え入れるということに対しての県民のモラルの低さから収容される動物は毎日絶えません。 行政と保健所から強く呼びかけていただきたい。

WORST DOG KILL NUMBERS IN JAPAN    Ibaraki prefecture animal centre has been the most prolific killer of dogs and cats in Japan for the past six years.    Their home page is only used to find pets current owners but not to facilitate any adoption or other care. As a result only a very small number of pets that come to them are saved.    We request that the rules governing the animals held at the animal centre should be changed so that as far as possible all animals are saved and not killed.    Please sign this petition to show your support for saving the pets at this animal centre.

今日:team-LAL holonicさんがあなたを必要としています

Love Animals Life team-LAL holonicさんは「茨城県知事及び茨城県動物指導センター: 保健所に収容された動物を生かす為に現状を改善してください」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!team-LAL holonicさんと10,174人の賛同者と一緒に賛同しましょう。