愛知県の学校の長期間休業の重要性を大村知事に伝えよう!!

0 人が賛同しました。もう少しで 1,000 人に到達します!

今もなお世界中で感染が拡大し猛威を振るっている新型肺炎ウイルス。1日にとても多くの尊い命が危険にさらせれている現状にあり、東京都、大阪府などの大都市ではすでに学校の再開がゴールデンウィーク明けと決定されました。しかし、私(高校2年生:17歳)が住むこの愛知県では例年通りの日程で学校が始まろうとしています。このまま学校が予定通り再開されてしまえば、私たちを媒介にして、家族のみなに菌を運んでしまう可能性があるのはもちろん、私たちの命さえも危険にさらされてしまいます。

こんな現状、私はどうしても変えたい

↑こちらが愛知県教育委員会のホームページです。

ここでみなさんにお願いがあります。

このサイトを拡散しより多くの署名を集めてください。

このままでは、今まで皆さんが外出を我慢して感染を防いでいた行為が水の泡になってしまいます。

今は国民一人一人が団結して自分たちの命を守るときだと私は信じています。

署名が集まり次第、私が責任を持って愛知県教育委員会と中日新聞社へと署名を提出しに行きます。

Recently COVID-19 continues to spread and spread around the world. With so many precious lives in danger per day, schools in major cities such as Tokyo and Osaka have already been decided to reopen schools after Golden Week. However, in Aichi Prefecture where I (second-year high school student: 17) lives, school is about to start on the same schedule as usual. If the school is reopened as planned, not only may we carry the coronavirus through our family, but even our lives will be at risk.
Here is what I want you guys to do.
Spread this site and collect more signatures. In this situation, the act of putting up with going out and preventing infection will be wastind time.
I believe it is time for the people to unite and protect their lives.